Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste oortjes voor sporters

Redactie     11:52    


De meeste mensen die sporten dragen daarbij oortjes (een in-ear koptelefoon) zodat ze ondertussen naar muziek kunnen luisteren. Zo is het sporten minder geestdodend en gaat de tijd wat sneller voorbij. Speciaal voor de sportende medemens hebben we daarom hier een test van oortjes voor sporters.

In Duitsland werden zomer 2016 de 17 belangrijkste oortjes uitgebreid getest. Het betrof 10 oortjes met een snoertje en 7 oortjes die via Bluetooth draadloos de muziek van je smartphone afspelen.

Hieronder vind je de beste oortjes met snoer. Kijk bij de test beste oortjes voor sporters met Bluetooth voor de beste snoerloze oortjes.

Beste oortjes kopen

Alle genoemde oortjes (met Bluetooth en met snoer) kun je voordelig kopen bij de aanbevolen winkels die je kunt vinden op Beste Oortjes Kopen. Daar vind je ook de Oordopjes Top 10, meer testen van oortjes en een oordoppen keuzehulp waarmee je de voor jou persoonlijk beste oortjes tegen de laagste prijs kunt vinden.


Beste oortje voor sporters met snoer: Bose SoundSport

De Bose SoundSport in-ear koptelefoon kwam als beste oortjes voor sporters uit de test. Men testte de versie voor Apple maar er is ook een Android versie van deze oortjes beschikbaar. Het draagcomfort van de Bose SoundSport oortjes is bijzonder goed en de dopjes zitten ook goed vast in het oor. Ook de geluidskwalteit is indrukwekkend, de als beste geteste in-ear koptelefoon heeft geen last van interferentie en vervorming.Kortom deze Bose oortjes zijn ideaal voor sporters die een lekker muziekje onder het sporten willen horen. Met 99 euro is de prijs wel wat aan de hoge kant voor een in-ear koptelefoon met snoer, maar dan heb je wel de beste oortjes die kopen kan. De Bose SoundSport oortjes zijn hun prijs meer dan waard. Ze waren eerder al de beste oordopjes in een Noorse test van oortjes voor muziek.


Beste koop met snoer: JBL Reflect Mini 

Maar we kunnen voorstellen dat je ondanks de hoge kwaliteit de prijs van de Bose SoundSport toch te veel geld vindt. Deze prijs valt nu eenmaal niet binnen ieders budget. De JBL Reflect Mini oortjes met snoertje kosten niet veel meer dan de helft van de Bose SoundSport en eindigen toch als tweede in de test. Ook de Bluetooth versie van deze JBL oortjes zijn goedkoper dan de Bose SoundSport, al is dat verschil een stuk minder groot.Speciaal voor sporters zijn de JBL Reflect Mini oortjes voorzien van een clip zodat ze niet uit je oren kunnen vallen tijdens het sporten. Je kunt met deze oortjes in samenwerking met een smartphone ook handsfree telefoneren en via de afstandsbediening in de kabel kun je de muziek eenvoudig bedienen. Deze JBL oortjes zijn heel licht en zweetbestendig.


Meer goede oortjes met snoer voor sporters

Andere oortjes die goed uit de test kwamen zijn de Sennheiser CX 686G Sports en de Beats by Dr. Dre Tour.

Je koopt deze oortjes allemaal goedkoop bij bovengenoemde aanbevolen winkels.

Publicatie test: zomer 2016. Meer tests van oortjes

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.