Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

KEF EGG: Beste bureau speakers (maar eigenlijk veel meer dan dat)

Redactie     12:35    


Wat zijn de beste speakers voor op je bureau? Het toonaangevende What HiFi heeft desktop speakers getest. Kijk hier om te zien wat de beste speakers zijn.

Bij de categorie desktop speakers tot 400 Pond kwamen de KEF EGG speakers als beste uit de bus. Deze fraai vormgegeven speakers zijn in Nederland met een interessante korting te koop bij Bol.

Via Bluetooth of analoog of digitaal bekabeld

Muziek afspelen via deze stereo speakers kan op verschillende manieren. Het kan draadloos via Bluetooth of bedraad via mini-USB (benodigde kabel is bijgesloten), een audio-stekker of digitaal via een optische kabel (eveneens bijgesloten). Je doet de KEF EGG speakers eigenlijk te kort door ze desktop speakers te noemen. Ze kunnen namelijk veel meer. Je kunt ze ook in de huiskamer plaatsen, bijvoorbeeld op een boekenplank, en er muziek naartoe streamen vanaf je telefoon. Ze zijn zelfs goed genoeg om ze aan je televisie te koppelen. Tegen de geluidskwaliteit van de KEF EGG speakers kan geen televisiespeaker op.


Uitbreiden met subwoofer mogelijk

Voor optimaal geluid bij films kun je eventueel een subwoofer aansluiten op de KEF EGG speakers. Daarvoor een een sub-uitgang aanwezig. Ook voor gamers die deze speakers als desktop speakers gebruiken is dat een heel interessante uitbreiding.

Geweldige muziekkwaliteit

Voor kleine speakers als dit is het geluid ook zonder subwoofer indrukwekkend. Details in de muziek zijn goed hoorbaar, ook in de lage tonen. En de breedte van het stereogeluid is zoals altijd bij KEF indrukwekkend.KEF heeft de compacte speakers dan ook voorzien van veel innovatieve audio-technieken. De veelgeprezen KEF Uni-Q driver zorgt ervoor dat de geluid in de hele ruimte prachtig klinkt en de gepatenteerde 'tangerine' waveguide zorgt voor een breed geluidsgebied, vloeiende details en een verbluffende helderheid. En de KEFF EGG ziet er ook nog eens bijzonder uit met zijn opvallende elliptische kasten die in drie moderne kleuren beschikbaar zijn.

Kijk bij bovengenoemde winkel voor de KEFF EGG met een interessante korting.

Publicatie test: september 2016
Meer speaker testen

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.