Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Klopboormachine: Best getest en beste koop

Redactie     10:45    


Een eenvoudige accuboormachine gebruik je voor het ophangen van een plankje of het in elkaar zetten van een meubel. Voor iets meer serieus boorwerk heb je al snel een klopboormachine nodig. Met klopboormachines kun je boren in hout, en gips, maar ook in hardere materialen als steen, licht beton en zelfs metaal. Daarvoor heb je natuurlijk wel een goede klopboormachine nodig. Dit zijn de de beste klopboormachine en de beste koop.

De klopboormachines werden beoordeeld door de experts van de Boormachinestore, één van de beste winkels om voordelig een goede boormachine te kopen. Ze kozen twee boormachines als beste uit. Één voor de regelmatige gebruiker en een wat goedkopere klopboormachine voor wie zijn boormachine maar af en toe gebruikt.

Beste klopboormachine voor intensief gebruik: Metabo SBE 650 Mobile

Voor wie regelmatig boort in hout, metaal en steen is de volgens de experts van de Powertool Shop de beste keuze. Ze beoordeelde de boormachines op specificaties en mogelijkheden maar ook op prijs. De Metabo SBE 650 Mobile kwam daarbij als beste klopboormachine uit de test. Deze boormachine is heel betaalbaar maar met een slagkracht van 44.800 slagen per minuut absoluut geen lichtgewicht in zijn klasse. Een belangrijke reden om deze klopboormachine als beste keuze uit te roepen is de zeer goed gevulde accessoirekoffer. Bij deze Metabo boormachine worden veel meer boren en accessoires meegeleverd als bij andere boormachines. Je kunt meteen met de Metabo SBE 650 Mobile aan de slag,Het woord Mobile in de naam doet vermoeden dat we met een snoerloze klopboormachine te maken hebben maar dat is onjuist. Aan deze Metabo klopboormachine zit wel degelijk een snoertje. Dat merk je aan de kracht. Een klopboormachine met snoer mag dan wat minder mobiel zijn, de prestaties zijn beter en de prijzen zijn lager. Voor de Metabo SBE 650 Mobile betaal je bij bovengenoemde winkels nog geen 130 euro, en dat is een lage prijs voor zo'n goede klopboormachine met zoveel accessoires. Daarom roepen we de Metabo SBE 650 Mobile uit tot beste klopboormachine uit de test.

Beste klopboormachine voor incidenteel gebruik: Black & Decker CD714CREW2

Ook de Black & Decker CD714CREW2 wordt enorm compleet geleverd. Ondanks zijn lage prijs van nog geen 80 euro bij bovenstaande winkels komt deze klopboormachine met 40 accessoires en een draagtas. Dit maakt de Black & Decker CD714CREW2 tot een heel goedkope klopboormachine, maar ook een heel goede, een echte beste koop.Want met deze voordelige 710 watt klopboormachine kun je ook prima boren in hardere steensoorten zoals baksteen en tegels. En je kunt meteen aan de slag, want aan accessoires wordt alles meegeleverd. Niet alleen de standaard bits en boren, maar ook gatenzagen en zelfs een verfmixer en cementmixer.

Kijk bij de bovengenoemde winkels voor deze en andere boormachines en ander elektrisch gereedschap tegen de laagste prijs.

Deze boormachine test is van september 2016. (kijk hier voor meer tests van boormachines

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.