Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Oral-B Bluetooth tandenborstel beste elektrische tandenborstel test

Redactie     14:48    


De nieuwe en zeer moderne Braun Oral-B 6400 SmartSeries elektrische tandenborstel is nu ook in Nederland te koop. In Duitsland kwam deze Oral-B elektrische tandenborstel met Bluetooth keer op keer als beste uit tandenborstel tests. Onder andere Stiftung Warentest (de Duitse consumentenbond) en de vergelijkingssite Testsieger kozen de Braun Oral-B 6400 SmartSeries als beste elektrische tandenborstel in hun test.

Deze Braun Oral-B 6400 tandenborstel is dan ook heel bijzonder. Dankzij de Bluetooth-verbinding tussen de tandenborstel en een app die je op je smartphone of tablet zet krijg je namelijk real-time ondersteuning bij het poetsen. In overleg met je tandarts kun je aan de hand van deze app aanpassingen doen aan de instellingen van de tandenborstel. Ook krijg je tips op maat voor beter poetsen. Zo krijg je een optimaal poetsresultaat dankzij de moderne techniek in de Braun Oral-B 6400 SmartSeries elektrische tandenborstel.

Dit wondertje van techniek kan voordelig worden gekocht bij deze aanbevolen winkels voor een elektrische tandenborstel.

Meer sterke punten Braun Oral-B 6400

Maar het is niet alleen de slimme elektronica die de Braun Oral-B Smart Series 6400 oplaadbare elektrische tandenborstel met Bluetooth tot de beste elektrische tandenborstel van dit moment maakt. Ook de CrossAction-borstelkop willen we graag vermelden. Deze borstelkop omsluit elke tand afzonderlijk met borstelharen die 16 graden zijn gebogen. Via pulserende, roterende en oscillerende bewegingen wordt de tandplak op drie manieren losgemaakt. Tandplak verdwijnt als sneeuw voor de zon.Vijf reinigingsstanden zorgen voor een perfecte reiniging van tanden en tandvlees. Om het tandvlees en de borstel van de elektrische tandenborstel te beschermen geeft deze Oral-B elektrische tandenborstel een geluidssignaal als er te hard gedrukt wordt tijden het poetsen.

Heel  betaalbaar


Deze bijzondere Bluetooth tandenborstel komt met een oplader en voor een jaar aan opzetborsteltjes. En dan valt de prijs reuze mee.

Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels voor de beste aanbiedingen van deze en andere elektrische tandenborstels.

Publicatie test: September 2016 (We hebben een meer recente tandenborstel test)

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.