Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test bladblazers. Wat is de beste bladblazer?

Redactie     16:13    


Er zijn maar weinig mensen die het plezierig vinden als in de herfst de blaadjes vallen. En dan hebben we het niet over een aankomende winterdepressie maar over de bladeren die de tuin, de planten en het gazon bedelven. Voor deze mensen is de bladblazer uitgevonden. We kijken hier naar de resultaten van een test van bladblazers. Wat is de beste bladblazer? En wat is de beste koop?


De vooraanstaande Duitse vergelijkingssite Warentest voerde de test in 2016 uit. Daarbij kwam de Makita UB0800X als beste bladblazer uit de bus. De nummer twee uit de test, de Bosch ALS 25, is een behoorlijk stukje goedkoper en werd daarom uitgeroepen tot beste koop.

Deze en andere goede bladblazers zijn voordelig te koop bij
de beste winkels om goedkoop een bladblazer te kopen.

Wat is voor jou de beste bladblazer?

Misschien stel jij heel andere eisen aan de beste bladblazer dan het team van Warentest. Dan kan de onderstaande Bladblazer Keuzehulp van Coolbluerg handig zijn. Deze selecteert aan de hand van je wensen en eisen de voor jou beste bladblazer. Ook vind je hier alle informatie, reviews, voordelen, nadelen en natuurlijk prijzen van de belangrijkste bladblazers.Beste bladblazer: Makita UB0800X

Bij de Duitse test kwam de Makita UB0800X als beste bladblazer uit de bus. Het is een sterke 1.650 Watt bladblazer die kan blazen en zuigen. Voor het betere zuigwerk is de Makita bladblazer voorzien van een 35 liter opvangzak.


Dankzij de extra handgreep kun je zowel tijdens het zuigen als tijdens het blazen ergonomisch werken. Het turbinewiel is van hoogwaardig aluminium gemaakt wat de levensduur ten goede komt. Met een gewicht van 3,2 kilo is dit een lichte bladblazer waarmee het makkelijk werken is.

Beste koop: Bosch ALS 25 bladblazer

De Bosch ALS 25 scoort wat lager op punten, maar de prijs ligt ook een stuk lager. Het is een 2.500 Watt bladblazer met een 45 liter opvangzak. Op deze punten wint de Bosch bladblazer het dus van die van Makita.


Ook op andere punten scoort deze beste koop bij de bladblazers goed. De verstelbare handgreep en gewatteerde schouderriem maken het werk met deze Bosch bladblazer aangenaam, en het gehakselde blad is bruikbaar als compost.

Bij bovenstaande winkels kun je deze en andere goede bladblazers goedkoop kopen.

Datum test: September 2016. Zie ook andere (meer recente) bladblazer tests.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.