Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test dashcams: BlackVue de beste dashcam

Redactie     21:08    


De dashcam is DE gadget van dit moment. Steeds meer mensen installeren zo'n camera bij de voorruit van hun auto. Voor het geval van calamiteiten, maar vooral voor de fun. Want met een dashcam kun je heel leuke beelden schieten. Vooral als de dashcam goed van kwaliteit is. Maar wat is de beste dashcam? Hier de uitslag van een test van dashcams.

Deze dashcam test werd door de Duitse vergelijkingssite Vergleich uitgevoerd. De BlackVue DR650GW 1CH kwam daarbij als beste dashcam uit de test. Deze full hd dashcam is in Nederland te koop bij de beste winkels om een dashcam te kopen.

Beste dashcam: BlackVue DR650GW 1CH

Of het nu bewijsmateriaal van een ongeluk betreft of gewoon mooie natuuropnames van een autorit. Met de als best geteste BlackVue dashcam leg je alles vast. Daarnaast zorgt een GPS module er voor dat ook de locatie en de gereden snelheid geregistreerd worden.

Ook als de auto ergens onbeheerd stil staat kan de BlackVue dashcam zijn nut bewijzen. Zodra de camera een beweging waarneemt wordt de dashcam via zijn G-sensor geactiveerd. Zo worden eventuele aanrijdingen of inbraken gefilmd.Alle beelden en informatie worden tijdelijk op een geheugenkaart en beelden die je wilt bewaren kun je ze via WiFi overzetten naar je smartphone of tablet zonder deze geheugenkaart te verwijderen. Is de geheugenkaart vol dan verwijderd de dashcam zelf zijn oudste beelden, je hoeft dus zelf nooit te wissen.

Een nadeel kan zijn dat je met deze dashcam geen foto's kunt maken. Maar dat hoeft geen probleem te zijn. Normaal gesproken maak je met een dashcam immers achteraf een screenshot van de video en geen foto.

Kijk bij bovengenoemde winkels voor de actuele winkelprijs van de DR650GW dashcam en andere goede dashcams.

Publicatie test: 28 september 2016.  Kijk hier voor meer dashboard camera tests.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.