Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: LG beste Smart TV 2016 / 2017

Redactie     19:19    


Wat is de beste Smart TV? 50 Europese elektronica-tijdschriften kozen samen de beste Smart TV van het jaar. De EISA Award 2016 / 2017 voor het onderdeel beste smart televisie van het jaar ging naar de LG UH770V. Hieronder alle informatie.

De beste Smart TV zou je ook de beste televisie kunnen noemen, want tegenwoordig kiest bijna iedereen voor een Smart TV. Zo'n televisie biedt naast televisiekijken ook vele extra mogelijkheden via apps. Denk aan Netflix en andere video on demand diensten, aan muziekdiensten, browsen over internet, games en heel veel meer.

Te koop in verschillende beeldformaten

De als beste geteste LG UH770V Smart TV, te koop bij de beste winkels om een televisie te kopen. Je vind hem daar onder verschillende benamingen zoals de 49UH770V, de 55UH770V en de 65UH770V waarvoor de eerste twee cijfers staan voor de beeldschermmaat in inches.WebOS 3 met veel apps en mogelijkheden

Het besturingssysteem van deze smart TV's is webOS 3 wat veel leuke digitale mogelijkheden biedt. Zo kun je inzoomen op televisiebeelden en een smartphone of tablet als afstandsbediening gebruiken. echt nodig is dat laatste niet want de LG UH770V komt met een geheel nieuwe afstandsbediening die is toegespitst op de grote mogelijkheden van deze televisie.


Heel goed geluid dankzij Harman Kardon en diverse nieuwe technieken

Een sterk punt van deze Smart TV is de goede geluidskwaliteit via de 20 Watt speakers van Harman Kardon. De LG Magic Sound Tuning techniek past het stereogeluid aan de ruimte aan zodat je optimale geluidsinstellingen hebt.


Bovengemiddelde prestaties bij kijken uit een hoek

Kijken vanuit een hoek gaat ook goed bij deze televisie. De kleuren blijven vanuit iedere kijkhoek gelijk, maar de helderheid neemt wel iets af. Ondanks dat laatste presteert deze televisie op dit punt bovengemiddeld goed.


En (ook heel belangrijk bij een TV), een heel goed beeld

Het beeld van deze als beste geteste Smart TV is Ultra HD (4K), dus haarscherp. Ook HDR10 als Dolby Vision dragen bij aan de schitterende beelden die de televisies uit de LG UH770V serie leveren.

Kijk bij eerder genoemde aanbevolen winkels voor een televisie om deze (en andere) televisies tegen de laagste prijs te kopen.

Meer informatie

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.