Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test loopbanden. Wat is de beste loopband hometrainer?

Redactie     17:48    

beste loopband test

Ook als het buiten weer kouder wordt wil je graag blijven hardlopen. Maar misschien heb je helemaal geen zin om door de kou te rennen. Een loopband (treadmill) als hometrainer is dan een goede oplossing. Hardlopen terwijl je televisie kijkt, en ondertussen verbrand je de calorie├źn. Dat kan met zo'n hometrainer. Maar wat is een een goede loopband hometrainer? Hier de resultaten van een loopband test.

Dit zijn de beste loopbanden

Experts hebben de de loopbanden getest en diverse loopbanden als beste loopband aangewezen. Het betreft de beste loopbanden in diverse prijsklassen (basisklasse, middenklasse en topklasse). Zo kan iedereen hier zijn beste loopband vinden. Kijk hier voor de beste loopbanden uit de test.

Overzicht alle loopbanden

Zit de juiste loopband er toch niet bij? Of wil je meer loopbanden bekijken? In het overzicht alle loopbanden vind je er meer dan 100, met alle prijzen, informatie, specificaties en reviews en ervaringen van gebruikers. Of kijk op Beste Fitness Apparatuur Kopen voor de beste winkels online loopbanden en andere fitness apparatuur goedkoop te kopen.

Meer best geteste loopbanden

Hierboven vind je de beste loopbanden, getest en als beste loopband beoordeeld door de fitness experts van Coolblue, maar er zijn meer loopband testen. Ook onderstaande loopbanden zijn als beste loopband getest.

Beste loopband: Horizon Paragon

De Horizon Paragon loopband heeft vele bekroningen op zijn naam staan. Deze beste loopband was bijvoorbeeld de beste test bij het de Duitse vergelijkingssite Vergleich met een heel hoge score en de waardering Zeer Goed. Ook ETM Testmagazin was vol lof over deze loopband hometrainer en ook bij een loopband test van het tijdschrift Fit for Fun was deze loopband de beste in de test. Klik op de link voor de prijs en meer informatie.

De Horizon Paragon is een hometrainer van hoge kwaliteit. Het is een rustig lopende loopband met een goede demping. Je kan via het optioneel verkrijgbare Passport-systeem de loopband zelfs met je televisie verbinden. Dan zie je op je televisie het parcours dat je aan het lopen bent. Nadeel: Het voor veel thuisgebruikers wel een dure loopband. In tegenstelling tot bij de eerder genoemde best geteste loopbanden is er bij deze loopband testen geen rekening gehouden met de prijs.


Runner up: Hammer LR18i

Ook de Hammer LR22i kreeg bij de Duitse loopband test de waardering Zeer Goed. Deze goede hometrainer willen we daarom hier ook vermelden. 

Deze Hammer loopband kent 12 verschillende programma's zodat je afwisselend kunt trainen.  De hellingshoek kan worden ingesteld in 15 stappen van 0 tot 12%, je kan dus een flink bergachtig parcours uitzetten. Een hartslagmeter is aanwezig en deze kan zowel via een borstband als via handsensoren je hartslag meten. De Hammer LR18i beschikt over een 10 inch touchscreen met Android besturingssysteem.


Kijk bij de bovenaan genoemde beste loopband hometrainers uit de test tegen aantrekkelijke prijzen. De bovengenoemde Horizon loopband en Hammer loopband zijn de top van de loopbanden, maar voor deze beste loopbanden betaal je wel wat meer.

Zie ook: Meer fitnessapparatuur getest


Onderwerp:
Hierboven vind je de beste loopband uit de test. Of eigenlijk meerdere loopbanden uit meerdere vergelijkende testen want je hebt goede loopbanden in heel verschillende prijsklassen. Kijk hierboven voor de beste loopband in de prijsklasse die voor jou betaalbaar is.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.