Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test loopbanden. Wat is de beste loopband?

 

Hier hebben we de beste loopband uit de test (Horizon Paragon) en andere goede loopbanden voor thuis.

beste loopband test


Ook als het buiten weer kouder wordt wil je graag blijven hardlopen. Maar misschien heb je helemaal geen zin om door de kou te rennen. Een loopband (treadmill) als hometrainer is dan een goede oplossing. Hardlopen terwijl je televisie kijkt, en ondertussen verbrand je de calorie├źn. Dat kan met een loopband thuis. Maar wat is een een goede loopband? Hier de beste loopbanden uit de test.


Beste loopband uit de test

Experts hebben de de loopbanden getest en diverse loopbanden als beste loopband aangewezen. Het betreft de beste loopbanden in diverse prijsklassen (basisklasse, middenklasse en topklasse). Zo kan iedereen hier zijn beste loopband vinden. 


Overzicht alle loopbanden

Zit de juiste loopband er toch niet bij? Of wil je meer loopbanden bekijken? In het overzicht alle loopbanden vind je circa 250 loopbanden, met alle prijzen, informatie, specificaties en reviews en ervaringen van gebruikers. 

Uit dit overzicht kun je heel eenvoudig jouw beste loopband filteren en tegen de laagste prijs kopen.

Beste winkels voor loopbanden en andere fitness apparaten


Kijk op Beste Fitness Apparatuur Kopen voor de beste winkels online loopbanden en andere fitness apparatuur goedkoop te kopen.

Meer best geteste loopbanden

Hierboven vind je de beste loopbanden, getest en als beste loopband beoordeeld door de fitness experts van Coolblue, maar er zijn meer loopband testen. Ook onderstaande loopbanden zijn als beste loopband getest.

3x de beste loopband: Horizon Paragon

De Horizon Paragon loopband heeft vele bekroningen op zijn naam staan. Deze beste loopband was bijvoorbeeld de beste test bij het de Duitse vergelijkingssite Vergleich met een heel hoge score en de waardering Zeer Goed. Ook ETM Testmagazin was vol lof over deze loopband hometrainer en ook bij een loopband test van het tijdschrift Fit for Fun was deze loopband de beste in de test. Klik op de link voor de prijs en meer informatie.

Beste loopband test Horizon Fitness


Dit is dus de beste loopband uit wel drie verschillende vergelijkende testen, maar kwaliteit heeft een prijs.

Deze prijs is wel een nadeel van de Horizon Paragon. Dit is namelijk bepaald geen goedkope loopband, maar wel de beste loopband die je in huis kan halen volgens de bovenstaande testen.

De Horizon Paragon is namelijk een hometrainer van hoge kwaliteit. Het is een rustig lopende loopband met een goede demping. Je kan via het optioneel verkrijgbare Passport-systeem de loopband zelfs met je televisie verbinden. Dan zie je op je televisie het parcours dat je aan het lopen bent. 

Het nadeel noemde we al. De Horizon Paragon loopband is voor veel thuisgebruikers wel een dure loopband. In tegenstelling tot bij de eerder genoemde best geteste loopbanden is er bij deze loopband testen geen rekening gehouden met de prijs.

In het bovenstaande overzicht met alle loopbanden vind je ook veel goedkopere loopbanden, waaronder ook loopbanden onder de 300 euro.


Kijk bij de bovenaan genoemde beste loopband hometrainers uit de test tegen aantrekkelijke prijzen. De bovengenoemde Horizon loopband is de top van de loopbanden, maar voor deze beste loopband betaal je wel wat meer.

Zie ook: Meer fitnessapparatuur getest


Onderwerp:
Hierboven vind je de beste loopband uit de test. Of eigenlijk meerdere loopbanden uit meerdere vergelijkende testen want je hebt goede loopbanden in heel verschillende prijsklassen. Kijk hierboven voor de beste loopband in de prijsklasse die voor jou betaalbaar is.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.