Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: Magnetron met grill en bakoven functie

Redactie     13:25    


In Duitsland zijn de combi magnetrons met grill en bakoven getest. De eer van beste magnetron uit de test werd gedeeld door Bauknecht en Panasonic. Hier meer informatie over deze magnetron test.

10 combi magnetrons met grill en bakoven functie werden getest. Naast de winnaars van Bauknecht en Panasonic werden ook magnetrons van onder andere Samsung, Severin en Delonghi aan een uitgebreide test onderworpen.

De beide winnaars kregen de beoordeling Goed en zijn volgens het testteam best in staat om een oven te vervangen, vooral in een klein huishouden. De winnaar zijn de Panasonic NN-DF385MEPG (ook te koop als Panasonic NN-DF385M) en Bauknecht MW 78 SW. De Panasonic magnetron is in Nederland goedkoop te koop bij de aanbevolen winkels voor een magnetron. De Bauknecht is wat lastiger verkrijgbaar, we kwamen deze in Nederland alleen bij Otto tegen (zie aanbevolen winkels).

Beste magnetron: Panasonic NN-DF385

Een geweldige magnetron als je een combi magnetron met veel mogelijkheden zoekt.  Hiermee kun je niet alleen gerechten en dranken opwarmen maar ook bereiden. Naast magnetron is dit ook een grilloven en bakoven. Door gelijktijdig de bovenwarmte en onderwarmte aan te zetten kun je ook kleine ovengerechten en gebak maken. 16 automatische programma's en 6 vermogensstanden maken koken in deze Panasonic combi magnetron heel eenvoudig. Dankzij de inverter technologie kun je zelfs meerdere gerechten tegelijk bereiden.Beste magnetron: Bauknecht MW 78 SW

Evenals de Panasonic NN-DF385 is dit een 1000 Watt combi-magnetron met de mogelijkheden van een grilloven en bakoven. Een sterk punt van deze (gedeeld) beste magnetron uit de test os de innovatieve gewichtssensor die de gaartijd voor je kan optimaliseren. De gerechten worden van alle kanten verhit waardoor er gezorgd word voor een gelijkmatige garing.

Eervolle vermelding: Samsung MC28H5015

Een derde combi magnetron die we hier willen noemen is de Samsung MC28H5015. Deze haalde minder punten dan de bovengenoemde magnetrons, maar haalde wel als enige andere combi-magnetron met grill en bakfunctie de waardering Goed. Ook is deze Samsung de goedkoopste magnetron van de drie.

Ook de Samsung kun je goedkoop kopen bij de bovenstaande aanbevolen winkels.


Deze combi-magnetron kent maar liefst 35 kookprogramma's en is daarmee ideaal als je wilt koken met de magnetron. Je hoeft alleen het gerecht te kiezen en de Samsung combi-magnetron kiest zelf de temperatuur en bereidingstijd. We missen alleen een standaard-programma voor pizza. Maar deze kun je natuurlijk wel handmatig instellen. Het gebruik van schalen in afwijkende vormen is geen probleem want je kunt de draaifunctie uitschakelen. Door de keramische binnenzijde is de Samsung MC28H5015 bijzonder krasbestendig en zonder moeite van binnen schoon te maken.

Kijk bij de boven genoemde aanbevolen winkels voor al deze (en veel andere) goede magnetrons tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer magnetron testen

Onderwerpen:
Test magnetron grill, beste magnetron bakoven.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.