Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste boorhamer en beste koop

Redactie     11:02    


Wil je in beton of harde steensoorten kunnen boren dan heb je een goede boorhamer nodig. Een boorhamer heeft namelijk net zoals een klopboormachine naast een roterende (draaiende) functie ook een klopfunctie. En een boorhamer is veel krachtiger dan een klopboormachine. Maar wat is de beste boorhamer? Hier een test.

Bij het echte boorwerk, in bijvoorbeeld hard beton, red je het niet met een klopboormachine. Met een boorhamer kun je wel het zwaarste werk aan. Maar welke boorhamer kun je het beste kopen? De specialisten van de Powertoolschop van Coolblue wezen twee boorhamers als beste aan. De Makita HR2230X4 voor intensief gebruik en de Bosch PBH 2100 RE boorhamer als goedkoper alternatief (beste koop).


Kies de voor jou beste boormachine

De Powertoolshop van Coolblue is één van de beste winkels om een boormachine te kopen. Op hun website vind je tevens alle informatie over boormachines en ander gereedschap.

Wil je een boormachine kopen? Gebruik dan eerst de Boormachine Keuzehulp die je in het overzicht met beste winkels vindt. Hiermee selecteer je snel en makkelijk de boormachines die aan jouw wensen voldoen. Tevens vind je in deze Boormachine Keuzehulp alle specificaties, prijzen, reviews, gebruikerservaringen, voordelen en nadelen van iedere boormachine.

Let op, dit is een wat oudere test. Kijk voor de beste boormachines uit andere, nieuwere, testen bij de testen van boormachines.

Beste boorhamer: Makita HR2230X4

Al beste uit de boorhamer test komt de Makita HR2230X4. Deze  710 watt  Makita boorhamer is bijzonder krachtig. Dankzij zijn onbelast toerental van maximaal 1050 toeren per minuut en een maximale slagkracht van 2,2 joule per minuut kom je zelfs door het hardste beton heen.Maar deze Makita boorhamer is niet alleen maar krachtig, maar ook heel goed qua kwaliteit. De robuuste behuizing is voorzien van beschermende bumpers en de boormachine wordt optimaal tegen steenstof beschermd.

Bovendien komt de Makita HR2230X4 in een stevige gereedschapskoffer en worden er 14  SDS-plus boren van hoge kwaliteit meegeleverd. Schaf deze boorhamer aan, en je hebt het juiste gereedschap voor al je boorklussen!Kijk in de bovenstaande Boormachine Keuzehulp voor de prijs en meer informatie.

Beste koop: Bosch PBH 2100 RE boorhamer

Met een prijs van even meer dan 100 euro is de Bosch PBH 2100 RE boorhamer een goedkoper alternatief. Maar ook deze boorhamer is van hoge kwaliteit en daarmee de beste koop voor mensen die hun boormachine maar af en toe gebruiken. Met de Bosch PBH 2100 RE boorhamer boor je in hout, metaal, steen en beton. Het is een uitstekende allrounder voor al je boorklussen. Ook het zwaardere werk!Dankzij de draaistop kun je deze prima boorhamer ook gebruiken voor breekwerkzaamheden. En met het pneumatisch Bosch-hamermechanisme met 1,7 Joule slagkracht boor je gaten tot wel 20 millimeter diameter in zwaar beton. Ondanks al zijn kracht is deze Bosch boorhamer licht en daardoor (ook dankzij het ergonomische design) makkelijk te bedienen.

Ook deze Bosch boorhamer komt met  een koffer en een borenset.

Kijk bij de bovenstaande winkels en/of Boormachine Keuzehulp voor meer informatie over deze en andere boorhamers en boormachines.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.