Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste printer voor het thuiskantoor, ZZP'ers en kleine bedrijven

Redactie     12:11    


Het aanwijzen van een beste printer is lastig omdat iedereen andere eisen stelt aan zijn printer. Vandaar dat er ook zoveel tests van printers zijn met veel verschillende uitkomsten. De één print vooral foto's, de andere veel brieven. Hier kijken we naar de resultaten van een test van printers voor het thuiskantoor, voor ZZP'ers, voor kleine bedrijfjes en voor de thuiswerkplek.

De experts van de Printershop van Coolblue wezen na vele tests twee printers als beste aan. Een beste printer voor het thuiskantoor en een iets uitgebreidere printer als beste printer voor het MKB. Deze printers, en veel meer goede printers, zijn te koop via de Printershop en andere aanbevolen winkels om een printer te kopen. Daar vind je ook een Printer Kiezer waarmee je de voor jou meest geschikte printers kunt selecteren en reviews, gebruikerservaringen en nog veel meer informatie over alle printers.

Beste printer voor het thuiskantoor: Canon MAXIFY MB5350

Als beste printer voor het kantoor aan huis kiezen de experts van de Printershop voor de Canon MAXIFY MB5350. Dit is een veelzijdige, maar heel betaalbare, all-in-one inkjetprinter die je ook als  scanner, kopieerapparaat en fax kunt gebruiken.


Met een snelheid van 23 pagina's per minuut is deze voordelige printer snel genoeg voor zakelijk gebruik. Ook als kopieerapparaat doet hij geweldig werk, ook zonder dat er een computer is aangesloten. Via de automatische documenteninvoer kun je razendsnel  dubbelzijdig printen, kopiëren en scannen.

Met meerdere personen deze printer gebruiken is ook geen enkel probleem, want via WiFi, AirPrint kun je printopdrachten vanaf iedere computer, tablet of smartphone naar de kantoorprinter sturen. Ook vanuit een heel andere ruimte. Zelfs printen vanaf een andere locatie via internet is mogelijk. Natuurlijk kun je de Canon MAXIFY MB5350 ook via een kabel met je netwerk verbinden.

Voordelig in het gebruik is de Canon MAXIFY MB5350 ook nog eens. Deze beste printer voor het thuiskantoor uit de test gebruikt XL-cartridges waarmee je op de inktkosten kunt besparen. Een enig nadeel van deze printer voor thuis en kantoor is dat de kwaliteit van geprinte foto's niet optimaal is. Zoek je een goede printer voor het printen van foto's kijk dan bij de test beste fotoprinter.

Beste printer voor kleine bedrijven: HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw

Print je echt heel veel? Dan is deze HP Color Laserjet Pro een nog betere keuze. Dit is echt een werkpaard die je kan uitbreiden met een lade voor 550 vel papier.


Met zijn makkelijk te bedienen 10,9 cm touchscreen is de HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw meteen een uitstekend zelfstandig werkend kleuren-kopieerapparaat. Met een printsnelheid van 27 pagina's per minuut is deze laserprinter nog sneller dan de bovenstaande Canon en natuurlijk kun je ook deze kantoorprinter aansturen vanaf alle computers, tablets en smartphone in het netwerk en via internet. Bedraad of draadloos via WiFi / NFC / Airprint.

De printkwaliteit van de HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw is zeer goed, maar het is een laserprinter dus de kwaliteit van kleurenfoto's is ook bij deze printer niet optimaal.

Kijk bij bovenstaande aanbevolen winkels om een printer te kopen voor de laagste prijzen voor deze en vele andere printers voor huis en kantoor.

Publicatie test: Oktober 2016. Kijk hier voor meer printer tests

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.