Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste budget-smartphone van 2016 - 2017

Redactie     14:43    


Een zo goed mogelijke smartphone tegen een zo'n laag mogelijke prijs. De EISA (een samenwerkingsverband van 50 elektronica-tijdschriften uit 23 Europese landen) koos de budget-smartphone van 2016 - 2017.

Als beste budget-smartphone werd de Coolpad Torino getest. Dit is een smartphone die op het moment dat we dit schrijven in Nederland nauwelijks te koop is. We hebben heb echter wel aangetroffen bij enkele van de beste winkels waar je hem als los toestel kunt kopen. De prijs ligt even boven de 200 euro.


Enorme mogelijkheden voor een smartphone met deze prijs

Er zijn goedkopere smartphones, maar de Coolpad Torino biedt heel veel waar, kwaliteit en mogelijkheden voor zijn geld. Het is een 4G smartphone met een 5,5 inch IPS-touchscreen-display (14cm). Deze relatief goedkope smartphone is voorzien van een heel goede 13 megapixel camera met 4x optische zoom en autofocus. Het besturingssysteem is Android. Bluetooth, WLAN (WiFi) en LTE zijn allemaal aanwezig. Het geheugen bedraagt 16 GB, maar dit is uit te breiden tot 32 GB.


De budget-smartphone kan via een vingerafdruksensor beveiligd worden. Deze zelfde sensor kun je ook gebruiken om apps te activeren en om foto's te maken. Facebook en Whatsapp gebruikers kunnen gelijktijdig twee verschillende accounts gebruiken. Dankzij de Snapdragon octa-core-processor kan deze telefoon heel wat werk verzetten.

Qua prijs / kwaliteit is deze goedkope smartphone ongeƫvenaard. Een terechte beste budget-smartphone van het jaar 2016 -2017.


Kijk bij bovengenoemde winkel om deze als best geteste smartphone goedkoop te kopen.

Zie ook: Recente testen van smartphones

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.