Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste lichtwekker (wake-up light)

Bas van Rijswijk     12:18    


Aangenaam gewekt worden door een wekker, is dat mogelijk? Ja, sinds er lichtwekkers zijn wel. Zo'n wake-up light (zoals een lichtwekker meestal genoemd wordt) wekt je op dezelfde manier als de zon die langzaam opkomt. Het is wakker worden op een natuurlijke manier. Met een lichtwekker laat je de zon in feite opkomen wanneer het je uitkomt. Hier de beste lichtwekker uit de test van lichtwekkers.

De grote Duitse vergelijkingssite Verbraucherwelt testte de lichtwekkers. De verschillen waren niet groot, maar de Beurer WL70 kwam als beste lichtwekker uit de test voor de Medisana WL-50E en de Philips HF3520/01 Wake-up Light. Al deze lichtwekkers zijn het voordeligst te koop bij Bol, Coolblue en andere goede winkels voor wekkers en klokken.

Beste wake-up light: Beurer WL70

Zoals bij iedere goede lichtwekker wekt deze Beurer wekker je met een simulatie van het opkomen van de zon en (indien je dan wenst) bijpassende natuurlijk geluiden. Wakker worden met een radiostation of zoemer kan ook, maar daarvoor koop je geen wake-up light wekker.

Wat handig is, is dat je de Beurer WL70 ook als leeslamp kunt gebruiken. De lamp is immers aanwezig. Aan de zijkant van de wekker zit een dimmer waarmee je de lichtsterkte kunt regelen.

Nog veel meer lichtwekkers

Naast de als beste lichtwekker geteste Beurer WL70 en de bekende Philips Wake-up Light serie zijn er tegenwoordig nog veel meer lichtwekkers. Ook heel veel lichtwekkers voor kinderen. Een goed beeld van alle mogelijkheden en lichtwekkers krijg je bij het Wekkercenter. Deze site geeft informatie over alle wekkers (waaronder ook tientallen lichtwekkers). Je vind er niet alleen specificaties, prijzen en mogelijkheden van de lichtwekkers, maar ook gebruikerservaringen en reviews.
Publicatie test: oktober 2016. Meer testen van (licht)wekkers.

Bekijk de meest recente tests over dit onderwerp >>>> , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.