Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Drie keer de beste koelkast

Redactie     13:59    


Op zoek naar een nieuwe koelkast? Kijk dan even naar deze koelkast test. Je vindt er drie keer de beste koelkast (de beste koelvriescombinatie, de beste tafelmodel koelkast en de beste Amerikaanse koelkast) geselecteerd door experts.

Deze koelkast test is uitgevoerd door de experts van AO.  Deze koelkasten (en nog vele andere) zijn te koop bij de beste winkels om een koelkast te kopen. Deze winkels bieden de koelkasten tegen de laagste prijs aan.

Beste koelvriescombinatie: Beko CS234020 

Een echte Best Buy (beste koop) volgens AO. Deze koelvriescombinatie biedt heel veel ruimte, koelt en vriest prima, maar is toch heel betaalbaar. Je kunt er 205 liter in koelen en 87 liter in vriezen. De koelkast is flexibel in te delen dankzij drie verstelbare legplateau's en deze Beko koelkast beschikt zelfs over een wijnrek. Hoe luxe! Ook de automatische ontdooifunctie ontbreekt niet.Beste tafelmodel koelkast: Etna EKK0842

Een voordelig maar goed koelkastje. Lekker ruim ook, met twee vakken en een groentelade. Hoewel deze beste koop op het gebied van de tafelmodel koelkasten erg compact is (49 bij 49cm en 85cm hoog) kun je er toch ruim 100 liter aan koelkastproducten in kwijt. Ideaal voor kleine keukens of op een studentenkamer. Doordat hij zo laag is kun je nog een kast of iets anders op plaatsen. Het automatische ontdooisysteem zorgt er voor dat je deze kleine koelkast gerust hele koud kunt zetten.Beste Amerikaanse koelkast: Samsung RS53K4400SA/EF

Het tegenovergestelde van de compacte Etna koelkast is deze als beste koop aangewezen gigant. Je kan er 361 liter in koelen en 174 liter in vriezen, en toch neemt deze Amerikaanse koelkast met een formaat van 91 bij 75 centimeter niet overdreven veel vloerruimte in.


De Twin Cooling Plus technologie zorgt er voor dat de koeling van het koelgedeelte en het vriesgedeelte apart van elkaar worden geregeld en dat beide compartimenten een optimale luchtvochtigheid hebben waardoor eten en drinken langer goed blijft. Natuurlijk kun je koud water en ijsblokjes tappen en verder beschikt deze top-koelkast over alles wat je van een goede Amerikaanse koelkast verwacht.

Deze drie als beste geteste koelkasten, en nog veel meer goede koelkasten vind je goedkoop bij AO en de andere hier boven genoemde beste winkels om een koelkast te kopen.

Publicatie test: oktober 2016. Meer tests van koelkasten

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.