Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste winterbanden 225/45 R17V test ANWB

Redactie     17:40    


Welke winterbanden zijn de beste in het wat bredere 225/45 R17V formaat? Bij de ANWB winterbandentest 2016 kwam de Dunlop Winter Sport 5 winterband het best uit de test.

Ben je op zoek naar winterbanden in een andere maat? Kijk dan bij de tests van autobanden voor nog veel meer tests.

Beste 225/45 R17V uit de test: Dunlop Winter Sport 5

De Dunlop Winter Sport 5 scoorde als enige 4 van de 5 sterren bij de ANWB winterbandentest 2016. Op een droog en nat wegdek en op een beijzelde weg scoort deze Dunlop winterband goed. Op sneeuw zelfs goed tot zeer goed. Ook is deze winterband slijtvast en zuinig met brandstof. Kortom een overduidelijke winnaar van deze winterbanden test.

Deze beste winterbanden uit de test zijn evenals andere goede autobanden voordelig te koop bij de beste winkels om online autobanden te kopen.

Over de ANWB autobandentest 2016

De ANWB autobandentest wordt uitgevoerd door een internationaal verbond van Europese automobilistenverenigingen (waaronder de ANWB) en Europese consumentenorganisaties (waaronder de Consumentenbond). De banden worden anoniem gekocht bij verschillende leveranciers op verschillende tijdstippen. Er worden minimaal 32 exemplaren van iedere band gebruikt.

De winterbanden worden getest op droog, nat, sneeuw en ijs. Er wordt verder gekeken naar het geluid dat de banden maken (metingen in en buiten de auto), naar het brandstofverbruik (rolweerstand) en de slijtvastheid.

Zie meer autobanden tests. voor testen van winterbanden in andere maten.


Onderwerp:
De Dunlop Winter Sport 5 winterband is getest als beste winterband bij de ANWB winterbanden test van 225/45 R17V autobanden. Hier boven meer informatie over de beste winterbanden van Dunlop in deze maat.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.