Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Goodyear UltraGrip 9 beste in test winterbanden 185/65 R15 T

Redactie     16:56    


Op zoek naar winterbanden? En heb je een winterband in de maat 185/65 R15 T nodig? Dan is de Goodyear UltraGrip 9 de beste keuze. Deze winterband was winnaar bij deze bandenmaat bij de ANWB winterbandentest 2016.

Ook bij de test van winterbanden maat 165/70 R14 T was deze Goodyear winterband de testwinnaar.

Beste 185/65 R15 T winterbanden: Goodyear UltraGrip 9 

De Goodyear UltraGrip 9 zijn niet de goedkoopste winterbanden (maar ook niet uitzonderlijk duur), maar ze bieden grip onder alle omstandigheden. Of het nu glad, nat of droog is. Vooral op beijzelde wegen is deze winterband erg goed en het zijn duurzame winterbanden want de slijtage is erg laag.

Deze winterband, en andere goede winterbanden, zijn voordelig online te koop bij de beste winkels om online autobanden te kopen.


Eervolle vermelding: Michelin Alpin A4

De Goodyear UltraGrip 9 mag dan de beste 185/65 R15 T winterband zijn, de Michelin Alpin A4 doet er weinig voor onder. Evenals de beste winterband uit de test haalde deze band in de ANWB winterbandentest 2016 vier van de vijf sterren. Bij deze banden ligt de kracht echter juist op het droge wegdek, maar ook op gladde ondergronden scoort deze winterband goed.

Ook deze winterbanden zijn voordelig bij bovenstaande online winkels te koop.


Meer autobanden tests

Heb je winterbanden of andere autobanden in een andere maat nodig? Kijk dan bij de tests van autobanden voor nog veel meer autoband tests.


Onderwerp:
De beste winterbanden in de maat 185/65 R15 T uit de ANWB test van winterbanden is de Goodyear UltraGrip 9. Ook bij de test van winterbanden 165/70 R14 T was deze Goodyear winterband de testwinnaar. Hierboven meer informatie over deze beste winterband uit de test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.