Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Kärcher beste ruitenreiniger (elektrisch)

 

De Karcher ruitenreiniger is de beste elektrische ruitenwasser / ramenwasser uit de test. Hier meer informatie en aanbiedingen. Ook van andere goede ruitenreinigers.

Karcher ruitenreiniger elektrisch

Ramen lappen is een tijdrovende klus. Tenzij je gebruik maakt van een elektrische ruitenreiniger. Met zo'n elektrische ramenwasser bespaar je enorm veel tijd bij het reinigen van je ramen. Maar wat is de beste elektrische ruitenreiniger? Hier de uitslag van een ruitenreiniger  test.

De redactie van het Duitse tijdschrift Heimwerker Praxis (dat niets met de bouwmarkt in Nederland van doen heeft) heeft de Kärcher WV 5 Plus uitgeroepen tot de beste elektrische ruitenreiniger. 

In Nederland kun je deze beste ramenreiniger uit de test goedkoop online kopen. Kijk daarvoor bij de onderstaande aanbiedingen van Karcher ruitenreinigers.


Nog meer goede elektrische ruitenreinigers vind je in het tweede overzicht, maar daar vind je ook andere soorten ramenwasser.Ramen lappen zonder strepen en druppels

Dat de Kärcher WV 5 Plus de elektrische ruitenreiniger test gewonnen heeft is niet verwonderlijk. Ook in Nederland is deze Karcher ruitenwasser één van de best verkochte elektrische ramenwissers. 

Met dit handige apparaatje lap je de ramen zonder druppels en zonder strepen. Deze beste ruitenreiniger zuigt het vocht namelijk meteen weer op. En niet alleen ramen kun je er met deze draadloze elektrische ruitenwasser schoonmaken, maar ook andere gladde oppervlakken zoals de tegelwand van de bandkamer, de achterwand van de keuken, tafelbladen, deuren en heel veel meer.


Werkt draadloos

Dankzij de accu werkt de Kärcher WV 5 Plus elektrische ruitenreiniger geheel draadloos. De accu is krachtig genoeg om alle ramen in huis rustig te lappen voor je hem weer moet opladen. En in het onwaarschijnlijke geval dat je toch tekort komt aan een accu-lading kun je de accu van de ramenwasser tijdelijk vervangen door een batterij.

Karcher elektrische ruitenwasser

Karcher ruitenwasser elektrisch


Ondanks de aanwezigheid van de accu is deze Kärcher ruitenreiniger toch heel licht. Deze elektrische ramenwasser weegt slechts 680 gram.

Deze beste elektrische ruitenreiniger uit de test wordt geleverd met een microvezeldoek en een sproeifles met ruitenwasser vloeistof.

Kijk bij de bovengenoemde winkels voor deze Kärcher ruitenreiniger tegen de laagste prijs.

Zie ook: Andere testen ruitenreinigers


Foto's: Kärcher

Onderwerp:
De Karcher ruitenwassers zijn de beste ruitenreiniger elektrisch in de ruitenreinigers test. De beste ruitenreiniger in deze test is de Kärcher WV 5 Plus, maar Karcher heeft meer goede ruitenreinigers / ramenwissers / ramenwassers. Kijk voor alle beste ruitenreinigers bij de bovenstaande aanbiedingen ruitenreinigers.

, , ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *