Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Kärcher beste in test ruitenreinigers

Redactie     14:10    


Ramen lappen is een tijdrovende klus. Tenzij je gebruik maakt van een elektrische ruitenreiniger. Met zo'n apparaatje bespaar je enorm veel tijd bij het reinigen van je ramen. Maar wat is de beste elektrische ruitenreiniger? Hier de uitslag van een test.

De redactie van het Duitse tijdschrift Heimwerker Praxis (dat niets met de bekende bouwmarkt van doen heeft) heeft de Kärcher WV 5 Plus uitgeroepen tot de beste elektrische ruitenreiniger 2016. In Nederland kun je deze beste ramenwasser uit de test goedkoop kopen bij  Coolblue, Bol en de webshop van Blokker.


Ramen lappen zonder strepen en druppels

Dat de Kärcher WV 5 Plus de elektrische ruitenreiniger test gewonnen heeft is niet verwonderlijk. Ook in Nederland is dit één van de best verkochte ramenwassers. Met dit handige apparaatje lap je de ramen zonder druppels en zonder strepen. Hij zuigt het vocht namelijk meteen weer op. En niet alleen ramen kun je er mee schoonmaken, maar ook andere gladde oppervlakken.


Werkt draadloos

Dankzij de accu werkt de Kärcher WV 5 Plus ruitenreiniger geheel draadloos. De accu is krachtig genoeg om alle ramen in huis rustig te lappen voor je hem weer moet opladen. En in het onwaarschijnlijke geval dat je toch tekort komt aan een accu-lading kun je de accu tijdelijk vervangen door een batterij.


Ondanks deze accu is deze Kärcher ruitenreiniger toch heel licht. Hij weegt slechts 680 gram.

Deze beste elektrische ruitenreiniger uit de test wordt geleverd met een microvezeldoek en een sproeifles met ruitenreiniger-vloeistof.

Kijk bij de bovengenoemde winkels voor deze Kärcher ruitenreiniger tegen de laagste prijs.

Zie ook: Andere testen ruitenreinigers

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.