Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Stoomkoker test: Russell Hobbs beste koop

 

De Russell Hobbs Cook@home stoomkoker is de beste koop uit de stoomkoker test. Kijk hier voor een review en aanbiedingen.

Russell Hobbs stoomkoker beste koop test

In een Duitse test van stoomkokers kwam de Russell Hobbs Cook@home stoomkoker als Beste Koop en als één van de beste stoomkokers uit de test. Dit is opvallend gezien de prijs. Deze stoomkoker kost nog geen vier tientjes.

De beste goedkope stoomkoker

De Russell Hobbs Cook@home stoomkoker kwam als derde uit de stoomkokers test van Testsieger tevoorschijn. Deze Beste Koop hoefde alleen de Silit ecompact Professional (349 euro) en de Siemens CD634GBW1 (1.170 euro) voor te laten gaan. 

Opmerkelijk want de Russell Hobbs stoomkoker kost nog geen 45 euro! Dat is een heel andere prijs.

Veel winkels verkopen in Nederland de Russell Hobbs Cook@home stoomkoker. De beste koop stoomkoker is goedkoop te koop via de bovenstaande link of en bij diverse andere goede online aanbieders van stoomcookers.

Beste koop: Russell Hobbs beste goedkope stoomkoker

Beste koop: Russell Hobbs beste goedkope stoomkoker


Eten stomen is veel gezonder dan eten in de pan koken. De voedingsstoffen en vitamines blijven maximaal behouden. Bovendien is koken in een stoomkoker een makkelijke manier van eten bereiden.

De in de test als Beste Koop uitgeroepen Russell Hobbs Cook@home stoomkoker is zo vriendelijk geprijsd dat je het gewoon eens kunt proberen. Bovendien blijkt uit de test dat dit één van de beste stoomkokers is. De Russell Hobbs stoomkoker haalde hogere testcijfers dan stoomkokers die vele tientallen malen duurder zijn.

Beste stoomkoker goedkoop test: Russell Hobbs Cook@home

Beste stoomkoker goedkoop: Russell Hobbs Cook@home

Beste Koop stoomkoker test: Russell Hobbs Cook@home

Deze beste koop is ondanks zijn lage prijs een zeer complete stoomkoker. Hij beschikt over drie aparte stoomschalen met een totale capaciteit van 9 liter. Voor het stomen van rijst wordt er een extra stoommandje met een capaciteit van 1 liter meegeleverd.

Via twee vulopeningen vul je water makkelijk toe en een lekbakje zorgt ervoor dat je aanrecht droog blijft, en de Russell Hobbs Cook@home stoomkoker is makkelijk te reinigen.


Hieronder nog een kleine kookdemonstratie


Video: Demonstratie van deze beste koop stoomkoker


Meer Russel Hobbs stoomkokers

Russel Hobbs is een fabrikant van huishoudelijke apparaten uit Engeland. Russell Hobbs maakt koffiezetapparaten, waterkokers,broodroosters en andere kleine keukenapparatuur zoals stoomkokers. Russell Hobbs apparatuur staat bekend om zijn goede kwaliteit en mooie design.

Russell Hobbs heeft diverse stoomkokers in het assortiment. Dit zijn goede maar goedkope stoomkokers, de adviesprijs loopt uiteen van minder dan 50 euro tot iets minder dan 100 euro. 

De Russel Hobbs Kitchen Collection Compact is hun goedkoopse stoomkoker. Deze heeft een inhoud van 7 liter verdeeld over 3 schalen. Daarna volgt de als beste koop geteste Russel Hobbs Cook&Home stoomkoker die met een inhoud van 9 liter wat groter is. De grootste Russell Hobbs stoomkoker is de Russel Hobbs MaxiCook 3 Tier Digital Steamer met een inhoud van meer dan 10 liter. En tenslotte kun je ook nog stomen met de Russel Hobbs Good to Go Multicooker, maar zoals de naam al aangeeft is dat meer dan alleen een elektrische stoompan.

Ook deze andere Russell Hobbs stoomkokers zijn bij de bovenstaande aanbiedingen te vinden.

Kijk bij de bovenstaande winkels voor de Russell Hobbs Cook@home stoomkoker tegen de laagste prijs.

Zie ook: Alle testen stoomkokers


Onderwerpen:
Je gerechten stomen in plaats van koken is veel gezonder en nog lekkerder ook. De Russell Hobbs Cook@Home stoomkoker is in een vergelijkende test als beste stoomcooker getest. Hierboven alle informatie over deze beste stoomkoker uit de test, plus aanbiedingen bij de beste en goedkoopste winkels.

, , ,


Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *