Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Stoomkoker test: Russell Hobbs beste koop

Redactie     14:25    


In een Duitse test van stoomkokers kwam de Russell Hobbs Cook@home stoomkoker als Beste Koop en als één van de beste stoomkokers uit de test. Dit is opvallend gezien de prijs. Deze stoomkoker kost nog geen vier tientjes.

De Russell Hobbs Cook@home stoomkoker kwam als derde uit de stoomkokers test van Testsieger tevoorschijn. Deze Beste Koop hoefde alleen de Silit ecompact Professional (349 euro) en de Siemens CD634GBW1 (1.170 euro) voor te laten gaan. Opmerkelijk want de  Russell Hobbs stoomkoker kost nog geen 40 euro!

Veel winkels verkopen in Nederland de Russell Hobbs Cook@home stoomkoker. Hij is goedkoop te koop bij diverse goede online aanbieders van stoomcookers.


Eten stomen is veel gezonder dan eten in de pan koken. De voedingsstoffen en vitamines blijven maximaal behouden. Bovendien is koken in een stoomkoker een makkelijke manier van eten bereiden.

De in de test als Beste Koop uitgeroepen Russell Hobbs Cook@home stoomkoker is zo vriendelijk geprijsd dat je het gewoon eens kunt proberen. Bovendien blijkt uit de test dat dit één van de beste stoomkokers is. De Russell Hobbs stoomkoker haalde hogere testcijfers dan stoomkokers die vele tientallen malen duurder zijn.


Beste Koop stoomkoker test: Russell Hobbs Cook@home

Deze beste koop is ondanks zijn lage prijs een zeer complete stoomkoker. Hij beschikt over drie aparte stoomschalen met een totale capaciteit van 9 liter. Voor het stomen van rijst wordt er een extra stoommandje met een capaciteit van 1 liter meegeleverd.

Via twee vulopeningen vul je water makkelijk toe en een lekbakje zorgt ervoor dat je aanrecht droog blijft, en de Russell Hobbs Cook@home stoomkoker is makkelijk te reinigen.


Hieronder nog een kleine kookdemonstratie


Kijk bij de bovenstaande winkels voor de Russell Hobbs Cook@home stoomkoker tegen de laagste prijs.

Zie ook: Alle testen stoomkokers


Onderwerpen:
Je gerechten stomen in plaats van koken is veel gezonder en nog lekkerder ook. De Russell Hobbs Cook@Home stoomkoker is in een vergelijkende test als beste stoomcooker getest. Hierboven alle informatie over deze beste stoomkoker uit de test, plus aanbiedingen bij de beste en goedkoopste winkels.

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.