Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste beamer voor presentaties

Redactie     12:37    


Eerder keken we naar de beste beamer voor je thuisbioscoop, maar aan zakelijk gebruik worden heel andere eisen aan een beamer gesteld. Daarom hier de uitslag van een test van beamers voor een presentatie.

De winnaar van de test die door de experts van Beamer-Tests.com is uitgevoerd is de Epson EB-1776W. Dit is een zeer professionele beamer die in Nederland bij Beamercenter en Manutan te koop is. Kijk bij de beste winkels om een beamer te kopen wat deze beste beamer uit de test daar kost.

Beste beamer voor presentaties: Epson EB-1776W

De Epson EB-1776W is de hardware voor een goede presentatie. Deze beamer heeft vele sterke punten. Ten eerste kun je vrijwel gelijk na het aanzetten beginnen met je presentatie, en je hoeft ook niet te wachten tot hij is afgekoeld. Dankzij WiFi hoef je tijdens je presentatie niet met je laptop in de buurt van de beamer te staan, De verbinding kan draadloos en over een grote afstand.Automatische instellingen, ook gedurende het gebruik
Alle beelden worden optimaal getoond omdat de Epson keystone het beeld automatisch instelt en uitlijnt. Niet alleen bij het opstarten maar ook tijdens de presentatie. Zo kun je de beamer gerust iets verschuiven en is het ook niet erg als je er tegenaan stoot.

Presenteren uit vele bronnen mogelijk
Je kunt vanuit twee bronnen presenteren (bijvoorbeeld twee laptops of een laptop en een smartphone) waarbij de beide beelden in split-screen worden getoond. Het is zelfs mogelijk om direct vanaf een usb-stick te presenteren. Als je de presentatie in JPG en/of PDF bestanden zet hoef je niet eens een laptop mee te nemen naar je klant.


En zoals je op de foto kunt zien neem je de Epson EB-1776W heel makkelijk mee want deze beamer is supercompact. Nog kleiner dan een laptop, maar de prestaties zijn groots.

Presentaties bij daglicht
En dan is er nog de uitstekende beeldkwaliteit. De Epson EB-1776W beschikt over Epsons 3LCD-technologie voor hoogwaardige beelden. Je kunt met deze als best geteste beamer overdag gewoon je presentatie doen zonder dat het licht uit hoeft.

Een terechte beste beamer uit de test. Kijk bij de bovenstaande winkels voor deze Epson beamer tegen de laagste prijs.

Publicatie test: oktober 2016. Meer tests van beamers

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.