Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste keukenmachine: 6 winnaars

Redactie     22:39    


Onder een keukenmachine worden verschillende apparaten verstaan. Grofweg kun je keukenmachines onderverdelen in keukenmixers en foodprocessors. Hier kijken we naar de beste keukenmixer en de beste foodprocessor.

Onderstaande beste keukenmachines zijn in diverse keukenmachine testen uitgeroepen tot Best Buy, oftewel beste koop. Bij het testen van deze keukenmachines is niet alleen rekening gehouden met de kwaliteit en met de mogelijkheden, maar ook met de prijs. 

Beste keukenmixers uit de test

Met een keukenmixer kun je niet alleen mixen maar, via opzetstukken, ook gebruiken als garde, kneder, deeghaak of klopper. Ook hakken, snijden en raspen is bij veel keukenmachines mogelijk met het juiste opzetstuk.

Beste keukenmixer voor basis gebruik

Voor de basisgebruiker is de als beste geteste keukenmixer de Tristar MX-4182. Met deze voordelige keukenmachine (onder de 80 euro) kun je naast mixen ook kneden. Er zijn 10 snelheden voor een lichte tot krachtige mix. De Tristar MX-4182 keukenmachine onderscheidt  zich door zijn geweldige prijs kwaliteit verhouding. Dit is de beste koop!


Beste keukenmixer voor dagelijks gebruik

Maar wat als je de keukenmixer (bijna) iedere dag gebruikt? Kijk dan eens naar de Bosch MUM58720 CreationLine. Deze komt met een uitgebreid accessoirepakket  waarmee je onder andere ook groente kunt snijden en de keukenmachine als blender kunt gebruiken. Dit is de beste keukenmachine / beste keukenmixer voor thuis, maar wel een stukje duurder dan de Tristar.

Beste keukenmachine test bosch keukenmixer


De Bosch Mum keukenmachines werden ook in andere keukenmachine testen vaak als beste keukenmachine getest. Kijk bij de bovenstaande link naar de Bosch MUM Creationline voor deze andere beste Bosch keukenmachines.

Beste professionele keukenmixer: Kenwood KMC050070 Chef Titanium

Voor de professional en de betere hobbykok is er deze Kenwood keukenmachine. Deze alleskunner kun je zelfs als vleesmolen en sapcentrifuge gebruiken. Ook deze uitgebreide keukenmachine is natuurlijk in de bovenstaande Keukenmachine Keuzehulp te vinden.


Beste basis foodprocessor: Bosch MCM3200W

De Bosch MCM3200W is een voordelige basis foodprocessor (onder de 75 euro) voor snijden, raspen, hakken en persen. Een goedkope keukenmachine met veel mogelijkheden. Volg de link voor meer informatie.

Kijk op Beste Keukenmixer Kopen voor de beste online winkels om goedkoop een keukenmixer of andere keukenmachine te kopen.


Onderwerp:
Hier boven vind je beste keukenmixers en beste foodprocessors die al beste keukenmachine in hun klasse getest zijn. Het betreft de beste goedkope keukenmixer en de beste goedkope mixers voor meer intensief en professioneel gebruik en de beste foodprocessor uit de test voor basis gebruik (beste koop).

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.