Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste keukenmachine: 6 winnaars

Redactie     22:39    


Onder een keukenmachine worden verschillende apparaten verstaan. Grofweg kun je keukenmachines onderverdelen in keukenmixers en foodprocessors. Hier kijken we naar de beste keukenmixer en de beste foodprocessor.

Onderstaande beste keukenmachines zijn door de specialisten van de Keukenmachineshop van Coolblue uitgeroepen tot Best Buy, oftewel beste koop. Bij het testen van deze keukenmachines is niet alleen rekening gehouden met de kwaliteit en met de mogelijkheden, maar ook met de prijs. Coolblue is één van de beste winkels voor keukenapparatuur. Bij deze winkels koop je keukenmachines tegen de laagste prijs.

Beste keukenmixers uit de test

Met een keukenmixer kun je niet alleen mixen maar, via opzetstukken, ook gebruiken als garde, kneder, deeghaak of klopper. Ook hakken, snijden en raspen is bij veel keukenmachines mogelijk met het juiste opzetstuk.

Als beste keukenmixer testen de experts drie mixers. Deze keukenmachines zijn alle drie in de bovenstaande winkels te vinden.

Beste keukenmixer voor basis gebruik

Voor de basisgebruiker is de als beste geteste keukenmixer de Tristar MX-4182. Met deze voordelige keukenmachine (onder de 100 euro) kun je naast mixen ook kneden. Er zijn 10 snelheden voor een lichte tot krachtige mix. De Tristar MX-4182 keukenmachine onderscheidt  zich door zijn geweldige prijs kwaliteit verhouding. Dit is de beste koop!


Beste keukenmixer voor dagelijks gebruik

Maar wat als je de keukenmixer (bijna) iedere dag gebruikt? Kijk dan eens naar de Bosch MUM58720 CreationLine. Deze komt met een uitgebreid accessoirepakket  waarmee je onder andere ook groente kunt snijden en de keukenmachine als blender kunt gebruiken. Kijk bij de Keuzehulp voor alle informatie en de actuele prijs.

Beste professionele keukenmixer: Kenwood KMC050070 Chef Titanium

Voor de professional en de betere hobbykok is er deze Kenwood keukenmachine. Deze alleskunner kun je zelfs als vleesmolen en sapcentrifuge gebruiken. Ook deze uitgebreide keukenmachine is natuurlijk in de bovenstaande Keukenmachine Keuzehulp te vinden.


Beste basis foodprocessor: Bosch MCM3200W

De Bosch MCM3200W is een voordelig alternatief (onder de 80 euro) voor snijden, raspen, hakken en persen. Een goedkope keukenmachine met veel mogelijkheden. Kijk in de Keuzehulp voor meer informatie.

Beste foodprocessor voor dagelijks gebruik: Philips HR7769/00 Viva+

Ook de prijs van de beste foodprocessor uit de test voor frequent gebruik blijft onder de 100 euro. Deze keukenmachine komt met heel veel accessoires zodat je er ook mee kunt raspen, hakken, persen, kneden, kloppen en verpulveren. Een aanrader.

Beste foodprocessor voor professioneel gebruik: Bosch MCM68861

Voor het serieuze werk is deze keukenmachine de beste foodprocessor uit de test, en met een prijs ruim onder de 200 is deze Bosch keukenmachine ook nog eens heel betaalbaar.Met zijn sterke motor heeft deze als beste geteste keukenmachine geen moeite met het zwaarste kneedwerk. Snijden, raspen, mixen, malen, verpulveren, deze foodprocessor kan het allemaal. En goed ook. Een echte topper!

Kijk bij de bovenstaande beste winkels om keukenapparatuur te kopen om deze keukenmachines tegen de laagste prijs te kopen.


Publicatie test: oktober 2016. Kijk hier voor alle keukenmachine tests

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.