Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: Beste outdoor regenjack

 

Kijk hier voor het beste outdoor regenjack en de beste koop uit de outdoor regenjas test van de ANWB.


Welke betaalbaar regenjack houdt je niet alleen goed droog maar ademt ook goed en is makkelijk klein op te vouwen en comfortabel om te dragen? Kortom, wat is het beste outdoor regenjack?

Op Pad, het outdoor magazine van de ANWB, testte dat uit. Acht van de beste regenjacks werden aan een uitgebreide test onderworpen om te bepalen welk van deze regenjassen de beste van allemaal was. Die eer ging naar de Vaude Croz 3L, terwijl het Patagonia Torrentshell regenjack als beste koop werd aangewezen.

Beste outdoor regenjack: Vaude Croz 3L

Het beste regenjack om mee te nemen bij een herfstwandeling of een andere outdoor activiteit bij nat weer is de Vaude Croz 3L. Deze beste outdoor jas is te koop in diverse kleuren als outdoor regenjack voor dames en heren.

Dit jack heeft alles dat je van een goed regenjack mag verwachten. Deze beste regenjas voor dames en heren is licht om te dragen, goed waterdicht, goed ademend en het jack voert het regenwater goed af. Bovendien wordt dit regenjack geproduceerd op een wijze die heel goed is voor mens en milieu.
Kraag en capuchon zijn bij de Vaude Croz 3L goed in te stellen en deze beschermen je uitstekend tegen het regenwater. Er wordt absoluut geen vocht doorgelaten, ook niet bij de kwetsbare delen van de naden, maar je lichaamsvocht wordt uitstekend afgevoerd.

De rits van de als beste regenjack geteste Vaude Croz 3L is gesealde rits en voorzien van een  achterflap. Bij de machetten zit klittenband, en er zit aantrekelastiek in de zoom. Ook de twee steekzakken worden met een rits tegen het vocht beschermd. Eigenlijk heeft het beste regenjack uit de test maar één nadeel en dat is de prijs.

Beste koop: Patagonia Torrentshell regenjack

Daarom wees Op Pad ook een beste koop aan. Dit is de Patagonia Torrentshell, die bij winkels als Bergfreunde een heel stuk goedkoper is. Ook dit betaalbare outdoor regenjack voor zowel dames als heren houdt te prima droog, is comfortabel om te dragen en kan goed worden afgesloten. Ook het Paragonia Torrentshell regenjack is een echte aanrader als je een goede outdoor jas zoekt.Deze beste regenjacks en nog veel meer goede outdoor regenjassen zijn te koop bij de hier onder genoemde beste outdoor winkels.

Zie ook: Alle beste regenkleding uit recente testen
Publicatie test: Op Pad september 2016


Onderwerpen:
Bij de ANWB regenjas test is de Vaude Croz 3L als beste outdoor regenjas getest. Dit beste outdoor regenjack is er voor dames en heren in diverse kleuren. Bij de outdoor regenjack test werd de Patagonia Torrentshell de beste koop. Dit is het outdoor jack met de beste prijs / kwaliteit verhouding uit de ANWB test van beste outdoor jassen., , ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.