Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

HTC Vive beste VR bril (Virtual Reality bril) voor PC of laptop

Hier kijken we naar de beste VR bril voor een computer (PC of laptop). De HTC Vive Pro virtual reality brillen zijn in dit segment de beste VR brillen.

HTC Vive beste VR bril computer (PC of laptop)

De virtual reality bril voegt een heel nieuwe dimensie toe aan het gebruik van computers, smartphones en game consoles. Er komen steeds meer virtual reality brillen op de markt, van heel duur tot heel goedkoop. Maar wat is de beste virtual reality bril? Kijk hier voor de uitslag van de virtual reality bril test.

Verschillende VR brillen

Het aanbod aan VR brillen die je aan de computer koppelt is veel kleiner dan het aanbod aan VR brillen voor de smartphone. VR brillen voor de PC en laptop ook duurder, maar ook een heel veel beter dan een smartphone VR-bril. Een goede computer biedt nou eenmaal vele malen meer snelheid en rekenkracht dan een telefoon.

Ook zijn er tegenwoordig VR brillen die helemaal zelfstandig werken. Aan zo'n VR bril worden natuurlijk heel veel eisen gesteld. Dit zijn dan ook de meest dure VR brillen.

Hieronder kijken we naar de beste VR bril voor een computer (PC of laptop). Kijk voor de beste VR bril voor de smartphone of voor de beste zelfstandige VR-bril bij de andere testen van VR brillen.

Beste virtual reality bril computer: HTC Vive VR brillen

Laten we beginnen met een waarschuwing. De beste VR bril voor de computer, de HTC Vive, is net zo prijzig als dat deze virtual reality bril goed is. Kwaliteit kost geld. Maar met een VR bril die je aan de computer koppelt kun je heel veel meer dan met een VR bril waar je je telefoon in schuift. Met een veel beter beeld, veel meer mogelijkheden en een veel meer realistische VR ervaring.

Kijk in het overzicht overzicht aanbiedingen VR brillen voor de computer voor alle mogelijkheden en prijzen.

HTC Vive beste VR bril computer (PC of laptop)


Wat maakt de HTC Vive de beste computer VR bril?

Maar ga je voor het beste van het beste, dan is de HTC Vive absoluut de beste koop als je een VR bril voor laptop of PC zoekt.

Een aanrader is de HTC Vive Pro 2. Deze versie van de HTC VR bril biedt een haarscherpe 5K resolutie, een 120 Hertz verversingssnelheid en een gezichtsveld van 120 graden. Dat geeft een prachtig beeld en een  levensechte ervaring. En dan is er nog de frontcamera die het mogelijk maakt dat echte beelden gemixt worden met de virtuele beelden. En dat levert een geweldig resultaat op!

Ook bijzonder is de 360 graden motion-tracking. Deze zorgt voor een heel exacte positiebepaling waardoor de virtuele ervaring levensecht is. Gamen met de HTC Vive Pro 2 is een geweldige ervaring! 

Maar hou er wel rekening mee. De HTC Vive Pro 2 is zo goed dat er wel een goede krachtige PC (liefst game PC) en een heel goede videokaart nodig zijn om optimaal van deze kwaliteit te profiteren. Dit is een VR bril die je echt op een game PC moet gebruiken voor het beste resultaat.

Kijk voor de beste virtual reality brillen tegen de laagste prijs bij bovengenoemde winkels.

Zie ook: Meer testen gaming apparatuur en gadgets

Foto's: HTC

Onderwerp:
Als je een VR bril zoekt voor bij de computer (PC of laptop) dan is de HTC Vive Pro 2 de beste VR bril. Hierboven informatie over de HTC Vive Pro 2 VR bril en aanbiedingen van deze en andere goede VR brillen voor de computer.