Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test daglichtlampen voor lichttherapie

Redactie     11:46    


De daglichtlamp is een erkend krachtig wapen tegen de vermoeidheid, lusteloosheid en somberheid die kan optreden in herfst, winter en het vroege voorjaar. Het principe is eenvoudig, evenals het gebruik. Maar wat is een goede daglichtlamp? Hier de uitslag van de test van daglichtlampen voor lichttherapie.

Deze daglichtlampen test is uitgevoerd door Lichterland, een Duitse specialist in lampen en daglichtlampen. Bij hun test komt de Philips HF3419 EnergyUp als beste daglichtlamp uit de bus. De nummers twee, drie en vier van deze daglichtlamp test zijn de Breuer TL40, de Philips HF3430 EnergyUp en de Beurer TL 80. Alle vier deze daglichtlampen voor lichttherapie  kwamen goed uit de test.

Je kunt al deze daglichtlampen voordelig kopen bij de aanbevolen aanbieders op Beste Daglichtlamp Kopen.


Beste daglichtlamp: Philips HF3419 EnergyUp

De testwinnaar is deze hoogwaardige daglichtlamp uit de Philips EnergyUp serie. Richt dagelijks deze daglichtlamp 20 a 30 minuten op je gezicht en je voelt je veel fitter, energieker, actiever en alerter. Zoals bij iedere daglichtlamp hoef je daarbij niet te gaan niksen. Zolang je ogen het licht maar opvangen gaat het goed. De hersenen doen dan de rest. Je kunt dat kleine halfuurtje gebruiken om televisie te kijken, een boek te lezen, wat te schrijven of de piepers te jassen. Lichttherapie kost geen moeite en zelfs geen (extra) tijd. Het licht van de daglichtlamp is 100% UV-vrij en dus net zo veilig als een gewone lamp.


Bovenstaande informatie is voor iedere goede daglichtlamp van toepassing. Maar wat maakt de Philips HF3419 EnergyUp tot de beste van al deze daglichtlampen? Dat zit hem vooral in de gebruiksvriendelijkheid van deze daglichtlamp. Je kunt 5 lichtintensiteiten instellen en de lamp beschikt over een behandeltijd-indicator. Heel handig is de verstelbare standaard. Je kunt deze Philips daglichtlamp zelfs aan de muur bevestigen maar dat hebben we nog nooit iemand zien doen.

De 10.000 lux lamp geeft een licht dat de hersenen als zonlicht interpreteren. De helderheid van het licht is heel gelijkmatig waardoor je de aanwezigheid van de daglichtlamp snel vergeet.


Kleinere daglichtlampen

Hoewel er nog veel grotere daglichtlampen zijn, vind je de Philips HF3419 EnergyUp misschien toch wat aan de grote kant. De Beurer TL 40 (2e in de test) en de Philips HF3430/01 EnergyUp (3e in de test, foto onder) zijn dan goede alternatieven. Deze kleine daglichtlampen scoren ook goed in de test en zijn door hun compacte formaat makkelijk om mee te nemen en op te bergen. Bovendien is de Beurer TL 40 een stuk goedkoper dan de Philips daglichtlampen zodat je deze daglichtlamp als Beste Koop kunt beschouwen. Ook deze daglichtlamp koop je bij bovengenoemde winkels.


Kijk bij aanbevolen winkels op het bovenaan genoemde Beste Daglichtlamp Kopen voor de beste daglichtlampen tegen de laagste prijs.

Meer tests van daglichtlampen

Onderwerpen:
Beste lichttherapie lamp test, beste daglichtlamp test, beste daglicht lamp.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.