Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: Michelin maakt beste 4-seizoenenband

Redactie     18:28    


Zeven 4-seizoenen banden (all season banden) werden er getest bij de ANWB winterbandentest in de bandenmaat 205/55 R16 V. Slechts twee van deze 4-seizoenen banden scoorde een voldoende. Daarvan was de Michelin CrossClimate duidelijk de betere. Hier meer over deze 4-seizoenenband en de test.

Beste 4-seizoenenband: Michelin CrossClimate

De Michelin CrossClimate is de grote winnaar van de all seasonbanden test die door de ANWB, de Consumentenbond,  en een groot aantal andere Europese partners werd uitgevoerd. Deze 4-seizoenenband haalt op sneeuw en ijs niet de prestaties van een echte winterband, maar doet het beter op een droge weg en scoort heel goed op slijtage en brandstofverbruik.

En op ijs en een natte weg scoort deze vierseizoenen band ook een goed. Daarmee biedt deze all season band in tegenstelling tot een zomerband ook veel veiligheid onder winterse omstandigheden.

Ook voldoende: Vredestein Quatrac 5 4-seizoenenband

De enige all season band die verder nog een voldoende scoort is de Vredestein Quatrac 5. Deze autoband scoort op een droge en natte weg wat minder dan de Michelin CrossClimate maar is op sneeuw weer wat beter.

Deze beide 4-seizoenenbanden zijn evenals veel andere goede autobanden voordelig online te koop bij de aanbevolen winkels om autobanden te kopen.

Publicatie test: oktober 2016. Meer autobanden tests.


Onderwerp:
De De Michelin CrossClimate is de beste vier seizoenen autoband uit de autobanden test die door de ANWB in samenwerking met de Consumentenbond en andere partners is uitgevoerd. De Vredestein Quatrac 5 vier seizoenen band scoorde tweede in deze test van 4-seizoenen banden.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.