Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: Philips maakt de beste grote televisie

Redactie     13:18    


Ben je op zoek naar een echt grote televisie? Kijk dan eens naar de Philips 65PUS7601. Deze 65 inch televisie (met een beelddiagonaal van 165 cm)  is door de EISA getest als beste grote televisie voor de Europese markt.


De EISA (een samenwerkingsverband van vele tientallen elektronicatijdschriften uit heel Europa) heeft de EISA Award 2016 - 2017 voor grote televisies toegekend aan de Philips 65PUS7601. Deze Philips Ambilight ultra-HD televisie brengt de grote beelden haarscherp en levensecht in je huiskamer. En bij zijn prijs onder de 3.000 euro (bij de beste winkels om een televisie te kopen) is deze 65 inch Philips televisie bijzonder laag geprijsd voor een televisie van deze grootte, met deze kwaliteit en deze mogelijkheden.


Een combinatie van 4K Ultra HD en Philips Ambilight

Want ook de kwaliteit en mogelijkheden zijn groot bij deze beste grote televisie uit de test. Met zijn unieke combinatie van de haarscherpe Ultra HD kwaliteit en Philips zijn Ambilight technologie, waarbij de wand achter de televisie de kleuren van het beeld aannemen. Dit zorgt voor een nog meer levensecht beeld en voor meer rust aan je ogen. Helemaal groot wordt dit effect als deze grote televisie opneemt in je Hue smart verlichtingssysteem. De hele ruimte neemt dan de kleuren van de beelden aan. Je denkt dan echt midden in de film te zitten!

Een complete smart TV

Natuurlijk werkt een televisie als dit met het Android TV systeem met al zijn apps, games, internet en video on demand mogelijkheden. Een toetsenbord op de meegeleverde afstandsbediening maakt het aansturen van al deze mogelijkheden heel eenvoudig.

Kijk bij de bovenstaande beste winkels om een televisie te kopen om de als beste grote televisie geteste Philips 65PUS7601 (en heel veel andere goede televisies) tegen de laagste prijs te kopen.

Zie ook:

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.