Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: Samsung beste Amerikaanse koelkast

Redactie     10:31    


Een Amerikaanse koelkast is niet alleen een geweldenaar op het gebied van koelen en vriezen, een Amerikaanse koelkast staat ook prachtig in je keuken. Prachtig en praktisch, wie wil er nou niet zo'n koelkast? Maar welk van deze Amerikaanse koelkasten is de beste? Hier de uitslag van de Amerikaanse koelkast test.

Het betreft de Samsung RS53K4400SA/EF koelkast die door AO als Best Buy (beste koop) is uitgeroepen. Dit betekent dat die de beste Amerikaanse koelkast is als er ook met de prijs rekening wordt gehouden. AO is een expert op het gebied van witgoed, en één van de beste winkels om een koelkast te kopen.

Tip: Kijk bij de aanbiedingen Samsung Amerikaanse koelkasten voor deze en andere Amerikaanse koelkasten van Samsung tegen de laagste prijs.

Beste Amerikaanse koelkast: Samsung RS53K4400SA/EF 

Zo als iedere echte Amerikaanse koelkast is deze Samsung groot. 535 liter aan eten en drinken kun je in deze koelkast kwijt. En natuurlijk beschikt deze Amerikaanse koelkast uit Korea ook over een ijsblokjes dispenser. Met één druk op het LED-display van de koelkast krijg je ijsblokjes of een heerlijk glas gekoeld water.

Koelen en vriezen goed gescheiden

Het koelgedeelte en het vriesgedeelte worden apart aangestuurd en voorzien van een optimale luchtvochtigheid. Hierdoor dringen geuren uit het koelgedeelte niet tot de vriezer door, en omgekeerd. Ook blijft het eten zo beter fris en vers.


Nooit ontdooien

Vermeldenswaardig is ook het Samsung Multi-Airflow-Systeem waarover deze als beste Amerikaanse koelkast geteste koelkast beschikt. Deze zorgt er voor dat koeler en vriezer condensvrij en ijsvrij blijven. En mocht er toch vocht aanvriezen? Dan komt het No Frost systeem in actie. Deze als best geteste Amerikaanse koelkast hoef je nooit te ontdooien.

Kijk bij AO en de andere hierboven geadviseerde beste winkels voor alle informatie en actuele prijs van deze en andere goede koelkasten.

Zie ook: Meer koelkast testen


Onderwerpen:
Beste koop Amerikaanse koelkast, beste Amerikaanse koelkast test Samsung, best buy Samsung koelkast.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.