Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Vaatwasser test: Bosch beste inbouwvaatwasser

Redactie     16:41    


De belangrijkste vaatwassers voor de Nederlandse markt zijn getest. Daarbij kwam een Bosch vaatwasser als beste inbouwvaatwasser uit de test tevoorschijn.


De Bosch SMV93M70NL is de beste vaatwasser die je momenteel kunt kopen. Tenminste als je een inbouwvaatwasser zoekt. Het is een ruime vaatwasser (13 couverts) met veel verschillende programma's.

De Bosch SMV93M70NL is evenals andere goede vaatwassers goedkoop te koop bij de aanbevolen winkels om een vaatwasser te kopen.

Veel vaatwas programma's

Je kunt kiezen voor Snel, maar ook voor intensief. Heb je alleen glaswerk? Daarvoor heeft deze beste vaatwasser uit de test een apart programma met optimale instellingen voor glas. Ook om de vaatwasser 's nachts te laten draaien is er een speciaal programma. Of je laat de vaatwasser het zelf uitzoeken en kiest voor Auto. En tenslotte is er natuurlijk een Eco stand voor milieuvriendelijk vaatwassen.

Opvallend is verder de hygiƫnePlus optie speciaal voor het antibacterieel afwassen van bijvoorbeeld zuigflessen en snijplanken.

En aangekoekte borden en bestek kun je in de onderste korf plaatsen en de Intensive Zone optie selecteren. De onderste korf wordt dan krachtiger schoongespoeld met extra heet water.

Meer pluspunten van deze als beste geteste vaatwasser

Vooral in het drogen is de Bosch SMV93M70NL een opvallend goede vaatwasmachine. Zelfs bij eco-programma. En ook de VarioSpeed Plus optie is het vermelden waard. Hierbij wordt een wasprogramma tot drie keer sneller uitgevoerd. Door de Aquasensor wordt de vaat toch goed schoon, want deze controleert continue de vuilgraad van het water, en als het nodig is wordt er extra water toegevoegd.

Een leuke gadget die standaard op de Bosch SMV93M70NL aanwezig is, is het TimeLight. Deze projecteert op de vloer voor de vaatwasser hoe lang de vaatwasbeurt nog duurt.

Maar er zijn ook minpunten

Maar het is niet allemaal feest wat de Bosch SMV93M70NL betreft. Deze als beste inbouwvaatwasser geteste vaatwasser heeft ook zijn minpuntjes. Zo is deze vaatwasser bij het wassen in het hoofdprogramma helemaal niet de beste en de Bosch vaatwasser heeft veel tijd nodig, vooral in de eco-stand.

Kijk bij bovenstaande aanbevolen winkels voor deze en andere goede vaatwassers tegen de laagste prijs.

Publicatie vaatwasser test: oktober 2016
Meer vaatwasser testen

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.