Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste goedkope koptelefoon (over-ear)

Redactie     11:37    


Voor de allerbeste koptelefoons betaal je enkele honderden euro's. Maar dat valt niet binnen ieders budget. Maar wat is dan een goede betaalbare koptelefoon? Kijk hier voor de resultaten van de test van goedkope koptelefoons.


Deze test is uitgevoerd door het Britse PC Advisor. Ze testte een groot aantal koptelefoons en oortjes, maar hier beperken wij ons tot de koptelefoons die over de oren gedragen worden. Kijk bij de test van oortjes als je liever informatie over de beste oortelefoons hebt.

Beste goedkope koptelefoon: Sennheiser HD 429

Heel goedkoop is de Sennheiser HD 429 nou ook weer niet. In Nederland is deze koptelefoon bij de Bol hoofdtelefoonwinkel even onder de 70 euro te koop. Maar de prijs / kwaliteit verhouding van deze hoofdtelefoon is bijzonder goed. De Sennheiser HD 429 onderscheidt zich van andere hoofdtelefoons in deze prijsklasse door zijn hoge geluidskwaliteit met een bijzonder goede helderheid. Een geavanceerd akoestisch systeem zorgt ervoor dat je zowel binnenshuis als buiten van een perfect geluid kunt genieten. Geluiden van buiten blijven ook buiten. De grote oorkussens vormen een uitstekend filter.


Het ontwerp van deze als beste goedkope koptelefoon geteste Sennheiser hoofdtelefoon is niet alleen heel mooi om te zien, het design is ook functioneel. De pasvorm is bijzonder goed, en de open klankkast zorgt voor een zeer natuurlijke geluidsweergave.

Gebruik je deze beste koptelefoon in combinatie met je smartphone dan kun je gebruik maken van de in-line afstandsbediening met geïntegreerde microfoon. Je telefoon kan in je zak blijven, via de afstandsbediening aan het snoer beantwoord je je oproepen en bedien je het volume en de muziekspeler.

Goedkoper alternatief: Skullcandy Grind

Is bovenstaande Sennheiser koptelefoon je toch nog te duur? Kijk dan eens naar de Skullcandy Grind. Deze budget hoofdtelefoon is bij de aanbevolen winkels te koop voor zo'n 50 euro. Er is ook een draadloze versie, maar die is met een prijs van een kleine 90 euro een stuk duurder.


De Skullcandy Grind, te koop in vele kleuren, springt er uit door zijn uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Ook deze koptelefoon kun je voor handsfree telefoneren gebruiken. De bediening zit hier op de oorschelp. Je kunt gesprekken opnemen, door de muziek skippen of pauzeren, maar vreemd genoeg ontbreekt de volumeregelaar.

Het draagcomfort van de Skullcandy Grind is hoog. De hoofdtelefoon is licht van gewicht, en met zijn flexibele hoofdband en zachte oorkussens zit de koptelefoon aangenaam. Een prima koptelefoon voor weinig geld.

Kijk bij bovengenoemde aanbevolen winkels voor nog veel meer goede goedkope koptelefoons.

Zie ook: Meer testen koptelefoons

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.