Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste soundbar kleine kamer (bijv. slaapkamer)

Redactie     22:51    


Een kleine kamer stelt heel andere eisen aan een soundbar dan een grote ruimte. Bovendien is het budget voor een soundbar voor een kleine kamer (zoals een slaapkamer of een studentenkamer) vaak kleiner dan voor een woonkamer. Daarom hier de resultaten van een test van soundbars voor een kleine kamer.


Deze test is uitgevoerd door het Homecinemacenter. Daar kun je alle informatie vinden over alle belangrijke soundbars, inclusief reviews, voordelen, nadelen, gebruikerservaringen en natuurlijk de prijzen. Kijk vooral daar als je een soundbar zoekt.

Mooi geluid

Voor een soundbar voor een kleine kamer vindt het Homecinemacenter de Samsung HW-J355 de beste koop. Deze soundbar van Samsung is heel betaalbaar maar levert toch een prachtig en krachtig geluid. De set bestaat naar de soundbar zelf (120 Watt) uit een subwoofer die zorgt voor een vol basgeluid. Zowel het geluid van films als muziek komt helemaal tot zijn recht met de Samsung HW-J355 soundbar.De slimme 3D Sound Plus techniek past het geluid aan op de bewegingen die op het scherm plaatsvinden. Zo wordt er een extra diepte aan beeld en geluid toegevoegd.


Veel connecties mogelijk

De soundbar ondersteunt Bluetooth, dus je kunt ook muziek van je smartphone, tablet of computer streamen en deze zo in hoge kwaliteit beluisteren. Andere apparatuur zoals een usb-stick of een externe harde schijf kun je via usb aansluiten. En doordat de bar laag is kun je deze makkelijk onder een televisie plaatsen.


Uitstekende soundbar voor een kleine ruimte

Zoek je een goede soundbar voor een kleinere kamer dan is de Samsung HW-J355 soundbar de beste keuze volgens deze test. Heb je een grotere kamer, wil je meer speakers kunnen aansluiten of vind je een WiFi connectie belangrijk? Kijk dan bij bovenstaand Homecinemacenter voor goede alternatieven.

Publicatie test: november 2016
Zie ook: Meer testen soundbars

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.