Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Wat is de beste broodmachine? Test.

Redactie     10:53    


Zelf brood bakken met een broodmachine is niet alleen heel leuk maar ook erg lekker. Altijd vers brood en met een goede broodmachine kun je alle soorten broden moeiteloos maken. Maar wat is een goede broodmachine? Kijk hier voor de broodmachine test.

In Duitsland heeft de vergelijkingssite Küchengeräte Test een vergelijkende onderzoek naar broodmachines gedaan. Van alle broodmachines kwam de Unold 68415 als beste broodmachine uit de test. 

Deze Unhold broodmachine is in Nederland te koop bij de aanbiedingen Unold 67415. Meer goede broodmachines, en de goedkoopste winkels om deze goede broodmachines goedkoop te kopen vind je op Beste Broodbakmachine Kopen.


Beste broodmachine: Unold 68415

De Unold 68415 scoorde een Zeer Goed bij de test van broodmachines. We hebben dan ook te maken met een inderdaad zeer goede broodmachine met 12 bakprogramma's. Daaronder bevinden zich diverse snelprogramma's, en ook glutenvrij brood bak je zelf makkelijk met deze broodmachine.

Met de Unold 68415 kunt je broden tot 1200 gram maken. De korstkleur kun je instellen ( licht, medium of donker). Dankzij de timer kun je de broodmachine zo instellen dat je 's morgens wakker kunt worden met een versgebakken broodje. Het is daarbij alleen jammer dat deze broodmachine niet zelfstandig noten e.d. kan toevoegen. Dit kan wel handmatig.


Ook handig is de pauzefunctie, waarbij je het bakproces kunt onderbreken zonder dat dit het bakresultaat beïnvloedt. Via het kijkvenster en de verlichte bakruimte kun je het bakproces goed in de gaten houden, al zal dat dankzij de programma's niet echt nodig zijn.

Dankzij de anti-aanbaklaag is deze broodmachine na gebruik weer makkelijk schoon te maken. Kortom een heel plezierige en heel goede broodmachine die bovendien goed betaalbaar is.

Keuzehulp Broodbakmachines

Maar er zijn natuurlijk meer goede broodmachines, en misschien past een andere broodmachine wel beter bij je wensen. 

Kijk daarom op het eerder genoemde Beste Broodbakmachine Kopen ook eens naar de boordmachine keuzehulp . 

Via deze broodbakmachine keuzehulp kun je broodmachines snel een eenvoudig met elkaar vergelijken. En je vind er alle specificaties, prijzen, reviews en gebruikerservaringen. Zo vind je makkelijk je ideale broodbakmachine.

Zie ook: Meer broodbakmachine tests


Onderwerp:
Bij de Duitse test van broodbakmachines is de Unold broodbakmachine als beste broodbakmachine getest.


,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.