Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Condensdroger: Indesit beste koop

Redactie     14:42    


Een condensdroger is een wasdroger die geen afvoer nodig heeft. Het vocht komt als condens in een opvangreservoir terecht. Deze moet je dan wel af en toe legen. Maar wat is een goede maar ook goedkope condensdroger om te kopen?


De specialisten in witgoed van AO (één van de beste winkels voor een wasdroger) kiezen voor de Indesit IDC 75B (EU)  als beste koop. Deze Indesit condensdroger is een topper die ook nog eens goedkoop is. Een wasdroger met een geweldig goede prijs / kwaliteit verhouding, een echte beste koop dus.

Met de Indesit IDC 75B droog je 7 kilo wasgoed per keer. Dat is behoorlijk veel. Het water komt in een waterreservoir terecht, maar je kunt deze condensdroger ook op een afvoer aansluiten. Gebruik je toch het reservoir, dan geeft een indicatielampje aan wanneer deze vol zit.


Deze wasdroger kent niet minder dan 16 droogprogramma's, maar je kan ook veel handmatig instellen. Zowel qua tijd als qua temperatuur.

Andere goede wasdrogers uit de test van condensdrogers zijn de AEG T5127AC en de Zanussi ZDP7203P. Deze condensdrogers zijn echter ruim 60 euro duurder.

Bij de bovenstaande beste winkels voor een wasdroger vind je nog veel meer goede condensdrogers.

Zie ook: Meer testen wasdrogers

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.