Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Condensdroger test: Indesit beste koop

Redactie     14:42    


Een condensdroger is een wasdroger die geen afvoer nodig heeft. Het vocht komt als condens in een opvangreservoir terecht. Deze moet je dan wel af en toe legen. Maar wat is een goede maar ook goedkope condensdroger om te kopen?


De specialisten in witgoed van het Britse AO hebben de Indesit IDC 75B als beste koop bij condens wasdrogers getest. Deze Indesit condensdroger is een topper die ook nog eens goedkoop is. Een wasdroger met een geweldig goede prijs / kwaliteit verhouding, een echte beste koop dus.

Met de Indesit IDC 75B droog je 7 kilo wasgoed per keer. Dat is behoorlijk veel. Het water komt in een waterreservoir terecht, maar je kunt deze condensdroger ook op een afvoer aansluiten. Gebruik je toch het reservoir, dan geeft een indicatielampje aan wanneer deze vol zit.


Deze wasdroger kent niet minder dan 16 droogprogramma's, maar je kan ook veel handmatig instellen. Zowel qua tijd als qua temperatuur.

Andere goede wasdrogers uit de test van condensdrogers zijn de AEG T5127AC en de Zanussi ZDP7203P. Deze condensdrogers zijn echter ruim 60 euro duurder.

Op Beste Wasdroger Kopen vind je nog meer goede wasdrogers, de wasdroger top 10, de beste winkels om een wasdroger goedkoop te kopen en een keuzehulp waarmee je heel makkelijk de voor jou persoonlijk beste wasdroger kunt selecteren.


Onderwerp:
Zoek je een goede wasdroger voor weinig geld? Kijk dan eens naar de Indesit condensdroger. Dit is de beste koop bij de condensdrogers. De prijs / kwaliteit bij deze beste condensdroger uit de test is bijzonder goed.


,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.