Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Huawei Mate 9 beste telefoon in smartphone test

Redactie     16:04    De Huawei Mate 9 is de beste smartphone. Deze gloednieuwe telefoon is de winnaar van een grote test van mobiele telefoons door het bekende Duitse tijdschrift Chip.

De Huawei Mate 9 bleef de Samsung Galaxy S7 Edge, de Samsung Galaxy S7 en de Sony Xperia XZ voor terwijl de iPhone op plaats zeven bleef steken. In slechts enkele jaren heeft het Chinese telefoonmerk Huawei het gat naar de grote smartphonefabrikanten gedicht en staat nu zelf aan de top.
Deze beste smartphone uit de test is evenals zijn concurrenten voordelig te koop bij de beste winkels voor een smartphone.


De Huawei Mate 9 kreeg in de test 97,1 van de 100 punten. Een imponerend resultaat. Voor de prijs/kwaliteit verhouding gaf het testteam 71 punten. De prijs van deze beste telefoon uit de smartphone test is namelijk best pittig. Kijk bij bovenstaande winkels waar je deze winnende Huawei smartphone goedkoop kunt kopen.

Indrukwekkende rapportcijfers

De beste smartphone uit de test haalde cijfers waarmee iedere ouder zijn kinderen graag mee thuis ziet komen. 99,1 van de 100 punten voor snelheid en bediening bijvoorbeeld, maar ook 98,4 punten voor zijn uitrusting, 96,3 punten voor de accu, 94,8 punten voor het scherm en 91,6 punten voor de digitale camera.

Drie camera's

Met zijn behoorlijk grote 9 inch scherm (in Full HD kwaliteit) levert deze versie van de Huawei Mate smartphone bijzonder goede, scherpe en ook grote beelden. Een ander sterk punt is de dubbele camera (20 en 12 megapixels). Dit duo, een co-productie van Huawei en Leica, zorgt voor extra scherpe foto's. Ook de optische beeldstabilisatie draagt daaraan bij. Voor selfies is er nog een derde camera aan de voorkant. Deze beschikt over een 8 megapixel lens, voor heel scherpe zelfportretten. De processor van de Huawei Mate 9 is een krachtige Quad Core.

Het perfecte alternatief voor de Samsung Galaxy Note 7

Met de Huawei Mate 9 duikt de Chinese fabrikant vol in het gat dat Samsung liet vallen door het terugtrekken van de Galaxy Note 7. De Huawei phablet is een perfect alternatief.

Kijk bij de bovenstaande winkels om de Huawei los of met een abonnement tegen de laagste prijs te kopen.

Publicatie test: november 2016. Meer smartphone tests.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.