Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

DJI drones beste in drone test

Redactie     12:02    


Drones zijn helemaal hot momenteel. De winkels worden dan ook overspoeld met drones, van goed tot goedkoop. Maar wat is de beste drone die je als consument kunt kopen. Het tijdschrift PCMag deed een uitgebreide drone test.


De quadcopter drones (een soort helicopters met 4 rotors) kwamen als beste uit de drone test. Wij kijken hier naar de best geteste drones. Ben je op zoek naar een drone voor zo weinig mogelijk geld? Kijk dan bij de aanbevolen winkels om een drone te kopen.

Beste drone: DJI Phantom 4

We beginnen met de beste drone uit de test van PCmag. De DJI Phantom 4 is de drone als je het beste van het beste wilt hebben. Deze drone maakt 4K Ultra HD opnames en 12 megapixel foto's. Een drone voor de beste beeldkwaliteit die ook beschikt over een sterke accu. Deze beste drone uit de test kan wel een half uur in de lucht blijven.

De DJI Phantom 4 beschikt over sensoren die er voor kunnen zorgen dat de drone obstakels vermijdt en objecten kan volgen. Vision Position zorgt ervoor dat de drone toch kan navigeren als er geen GPS beschikbaar is.


Goedkoop is deze als beste drone geteste DJI Phantom 4 niet. Je betaalt er zo'n 1200 euro voor. Maar dan heb je wel de beste drone. Toch kunnen we voorstellen dat de prijs van deze drone boven je budget ligt. Bij bovenstaande winkels vind je veel goedkopere drones. En hieronder hebben we nog wat alternatieven die goed uit de test kwamen.

DJI drones, de top!

De nummer twee uit de test, de DJI Inspire 1, is geen alternatief als je een goedkope drone zoekt. Voor deze professionele drone betaal je namelijk meer dan 2.000 euro. Dit is het topmodel van DJI, die toch in de test iets lager scoort dan de Phantom 4.

Ook de nummer die is van dezelfde fabrikant, het is de DJI Phantom 3 Professional. Deze drone is veel beter betaalbaar met een prijs die ruim onder de 1000 euro ligt (Op moment van schrijven 799 euro bij Media Markt). En zoals alle DJI drones is dit een heel professionele drone die veel door fotografen en filmmakers wordt gebruikt.

Het bereik van deze drone is 2 kilometer waarbij je op je smartphone of tablet live kunt bekijken wat hij filmt. De Full HD-camera (met lichtgevoelige groothoeklens) is los van de drone te besturen dankzij de 3-assige gimbal voor de mooiste opnames vanuit de lucht. Er is een beginners-modus om de drone te leren kennen, maar je kunt deze DJI drone ook heel uitgebreid programmeren.Beste koop: DJI Phantom 3 Standard

Zitten we nog steeds boven je budget? De DJI Phantom 3 Standard is een goedkope versie van de bovenstaande Phantom 3 Professional. Deze is goedkoop te koop bij de bovenaan genoemde beste winkels om een drone te kopen. Dit is de goedkoopste DJI drone, maar beter dan de drones van andere merken. Ook deze drone is eenvoudig te besturen en levert foto's (12 megapixel) en video (2,7K) van hoge kwaliteit af. Het bereik is minder ver dan dat van de duurdere DJI drones (500 meter). Dankzij de GPS ontvanger kan je deze drone en geprogrammeerde route laten vliegen. De beelden zijn live te bekijken op je smartphone of tablet. Een topdrone die toch heel betaalbaar is!


Meer goede drones

De eerste zeven drones uit de test van PCMag zijn van DJI, maar er zijn natuurlijk meer goede drones, bijvoorbeeld van Parrot.

Kijk bij bovenstaande beste winkels voor nog veel meer drones, waaronder ook drones voor een klein budget. 

Datum test: november 2016. Meer drone tests

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.