Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Escape Room The Game. Beste escape room bordspel

Een leuke escape room als bordspel. Escape Room The Game is het beste escape room spel. Je hebt keuze uit vele escape room spellen.

Het beste escape room bordspel

Ben je op zoek naar een leuk gezelschapsspel? Kijk dan eens naar het Escape Room spel. Dit bordspel is onder andere winnaar in de Speelgoed van het Jaar verkiezing bij de 12 plus spellen. Escape Room is dan ook een leuk en origineel spel dat is gebaseerd op de momenteel zo populaire escape rooms.

Het is het beste escape room spel, of eigenlijk, de beste escape room spellen, want inmiddels is er een hele reeks Escape Room The Game spellen uitgebracht. Bijvoorbeeld Murder Mystery, Casino, Funland, Jumanji, Redbeard en veel meer titels. Allemaal escape room games waarbij je via puzzels moet proberen te ontsnappen.


Spanning van een echte escape room

Het knappe van Identity Games (de maker van Escape Room The Game) is dat ze de spanning van een echte escape room naar een bordspel hebben weten te vertalen. Je hebt een uur de tijd om te ontsnappen uit één van de vier escape rooms uit het spel. En de tijdsdruk en spanning voelt niet veel anders dan dat je in een echte escape room bent opgesloten.


Puzzels, hints en samenwerken

En ontsnappen doe je bij dit spel net zoals in een echte escape room door puzzels op te lossen, samen te werken en hints te gebruiken. Je hebt een uur de tijd, maar als je fouten maakt krijg je strafminuten. Let dus op wat je doet!

Escape room bordspel


Lekker moeilijk

Escape Room The Game is geschikt voor 3 tot 5 spelers. Door de moeilijkheidsgraad is het Escape Room spel vooral geschikt voor tieners en volwassenen. Want een spel als dit moet natuurlijk een beetje moeilijk zijn, het is echt een uitdaging om de puzzels binnen een uur op te lossen.Vier verschillende escape rooms

Escape Room The Game bevat vier spannende escape rooms. Zo moet je bij dit spel proberen te ontsnappen uit een kerncentrale, een Azteekse tempel, een gevangenis of aan een virus. Je kunt iedere escape room meermalen spelen.

Zie ook: Beste spellen test


Samenvatting:
De spellen van Escape Room The Game zijn al een paar maal tot beste spel, leukste spel of speelgoed van het jaar uitgeroepen. De Escape Room spellen zijn uitdagend en de maker Identity Games weet het echte escape room gevoel heel goed naar een spel te om te zetten. Kijk hier boven voor aanbiedingen van alle versie van dit beste escape room spel.