Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Escape Room gekozen als leukste spel

Redactie     12:11    


Ben je op zoek naar een leuk gezelschapsspel? Kijk dan eens naar het Escape Room spel. Dit bordspel is winnaar van de Speelgoed van het Jaar 2016 verkiezing bij de 12 plus spellen. Escape Room is dan ook een leuk en origineel spel dat is gebaseerd op de momenteel zo populaire escape rooms.

Spanning van een echte escape room

Het knappe van Identity Games (de maker van Escape Room The Game) is dat ze de spanning van een echte escape room naar een bordspel hebben weten te vertalen. Je hebt een uur de tijd om te ontsnappen uit één van de vier escape rooms uit het spel. En de tijdsdruk en spanning voelt niet veel anders dan dat je in een echte escape room bent opgesloten.

Puzzels, hints en samenwerken

En ontsnappen doe je bij dit spel net zoals in een echte escape room door puzzels op te lossen, samen te werken en hints te gebruiken. Je hebt een uur de tijd, maar als je fouten maakt krijg je strafminuten. Let dus op wat je doet!Lekker moeilijk

Escape Room The Game is geschikt voor 3 tot 5 spelers. Door de moeilijkheidsgraad is het Escape Room spel vooral geschikt voor tieners en volwassenen. Want een spel als dit moet natuurlijk een beetje moeilijk zijn, het is echt een uitdaging om de puzzels binnen een uur op te lossen.

Kijk bij aanbiedingen van het Escape Room spel om dit originele spel tegen de laagste prijs aan te schaffen bij één van de bekende speelgoedwinkels.


Vier verschillende escape rooms

Escape Room The Game bevat vier spannende escape rooms. Zo moet je bij dit spel proberen te ontsnappen uit een kerncentrale, een Azteekse tempel, een gevangenis of aan een virus. Je kunt iedere escape room meermalen spelen.

Zie ook: Beste spellen test

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.