Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Goede hoofdtelefoons (koptelefoons) voor kinderen

Redactie     11:32    


Voor kinderen zijn er veel specifieke hoofdtelefoons te koop. Waarin verschillen deze koptelefoons voor kinderen van andere hoofdtelefoons, wat zijn goede hoofdtelefoons voor kinderen, en welke koptelefoons kun je beter niet kopen. Hier de beste hoofdtelefoons uit de test van koptelefoons voor kinderen.

De eisen voor een goede koptelefoon voor kinderen

Een goede koptelefoon voor kinderen begrenst het maximum volume op een veilige 85 decibel, past goed op een kinderhoofd, ziet er leuk uit en levert natuurlijk een voor kinderen voldoende geluidskwaliteit. Ook is het voor de ouders belangrijk dat de hoofdtelefoon het geluid goed binnen houdt. Je wilt al die tekenfilm stemmetjes immers niet continue horen.

Deze test is uitgevoerd door het Britse PCadvisor. Hieronder vind je de koptelefoons van kinderen die door hun goedgekeurd zijn, en die ook in Nederland te koop zijn.

Onderstaande koptelefoons voor kinderen zijn te vinden in het overzicht aanbiedingen koptelefoons kinderen.

JVC Tiny Phones

Een vrolijk gekleurde koptelefoon voor kinderen. De JVC Tiny Phones is het schoolvoorbeeld van een koptelefoon voor kinderen. Deze hoofdtelefoon is niet alleen vrolijk gekleurd en voorzien van een volumebegrenzer maar ook heel comfortabel om te dragen door de vorm en het zachte oorkussen.


Er worden stickers meegeleverd die kinderen zelf op de hoofdtelefoon kunnen plakken. Dat is niet alleen leuk maar ook functioneel want deze kinderhoofdtelefoon heeft een duidelijke linker en rechterkant. Kinderen die nog moeite hebben met de L en de R kunnen met een sticker aangeven welke kant links of rechts is. Een goede hoofdtelefoon voor kinderen die met een prijs van zo'n 20 euro ook nog eens goedkoop is.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van koptelefoons voor kinderen voor de actuele lage winkelprijs en meer informatie over deze kinderkoptelefoon en andere goede hoofdtelefoons voor kinderen.

Griffin KaZoo MyPhones

Niet veel duurder zijn de KaZoo hoofdtelefoons van Griffin. Maar dit zijn heel andere hoofdtelefoons om te zien. Deze koptelefoons voor kinderen hebben het uiterlijk van leuke dieren zoals een penguin, een kikker of een aap en dat spreekt vooral kleinere kinderen zeer aan.Maar Griffin biedt meer dan alleen een leuk uiterlijk. Deze hoofdtelefoons voor kinderen kunnen tegen een stootje, beschikken over comfortabele zachte oorkussens en het volume is vanzelfsprekend begrenst.

Ook de Griffin KaZoo koptelefoons voor een kind zijn bij de bovengenoemde koptelefoon aanbiedingen te vinden.

Griffin Crayola MyPhones

Ook van Griffin is de Griffin Crayola MyPhones koptelefoon voor kinderen. De Crayola is het alternatief voor kinderen die de bovenstaande dieren-koptelefoons misschien wat kinderachtig vinden. Maar omdat kinderen hun spullen wel graag personaliseren wordt de Griffin Crayola MyPhones kinderhoofdtelefoon geleverd met stickers en stiften.De Griffin Crayola MyPhones is goed te verstellen zodat kinderen er lang gebruik van kunnen blijven maken. Evenals bij de KaZoo komt het geluid bij deze koptelefoon nooit boven de 85 decibel uit.

Kijk voor de actuele laagste prijs voor deze koptelefoon kinderen bij de aanbiedingen hier boven.

KitSound My Doodles

Evenals de Griffin KaZoo heeft deze koptelefoon voor kids het uiterlijk van een dier. Het betreft hier echter een bescheiden afbeelding. Deze hoofdtelefoon voor kinderen is te koop in vele kleuren met verschillende dieren. Ze zijn vrij ruim waardoor ook grotere kinderen ze kunnen dragen.


De My Doodles hoofdtelefoons zijn in Nederland te vinden bij de bovenstaande aanbiedingen.

iFrogz Little Rockerz

Deze iFrogz hoofdtelefoon voor kinderen heeft een unieke vormgeving. Je hebt hem bijvoorbeeld in de vorm van een prinsessenkroontje maar (speciaal voor Nederland) ook als oranje leeuw. Het koptelefoontje is licht en plezierig om te dragen. De geluidskwaliteit is niet geweldig, maar voor kinderen meer dan genoeg.Hoewel het geluidsniveau ook bij deze koptelefoon begrensd is op 85 dB lijkt het geluid iets harder door te komen. Maar hinderlijk is het zeker niet.

Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels om al deze (en andere) koptelefoons voor kinderen goedkoop te kopen.

Zie ook: Tests van hoofdtelefoons (voor volwassen oren).


Onderwerpen:
Koptelefoon kinderen, veilig, begrensde koptelefoons kinderen, veilige koptelefoon kind, hoofdtelefoon kinderen.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.