Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Huawei P9 lite: Beste prijs / kwaliteit verhouding van alle smartphones

Redactie     14:24    


Het Chinese Huawei is een merk dat zich in de smartphone-wereld een positie aan de top verovert heeft. Huawei telefoons komen telkens weer goed uit tests en hun prijs is heel gunstig. Chip koos de Huawei Mate 9 als beste smartphone, de Huawei P9 won de EISA Award 2016-2017 en de Consumentenbond riep de Huawei P9 lite uit tot Beste Koop. Ook ComputerBild, PCWelt, Stiftung Warentest (de Duitse consumentenbond), Chip en veel andere experts gaven de betaalbare Huawei P9 lite een goede waardering. Daarom hier aandacht voor deze budget-versie van de Huawei P9.

Met een adviesprijs van 299 euro is de Huawei P9 lite een goedkope smartphone als je al zijn mogelijkheden in ogenschouw neemt. De 5,2 inch smartphone beschikt over 16GB geheugen, 3GB RAM, een 1920 bij 1080 resolutie en een verbazend goede camera. Vooral mensen die veel fotograferen moeten eens goed naar deze beste koop kijken.

Goede maar goedkope smartphone

Daarbij zijn er regelmatig aanbiedingen van deze goede smartphone. Kijk bij de beste telefoonwinkels waar je de Huawei P9 lite goedkoop kunt kopen. Die prijs van 299 euro hoef je namelijk echt niet te betalen!


Topper in foto's

We noemden de foto-prestaties van de Huawei P9 lite al. Deze zijn werkelijk ongeƫvenaard voor een smartphone in deze prijsklasse. De camera aan de achterkant is een 13 megapixel-camera, en ook met de 8 megapixel-frontcamera maak je scherpe foto's en filmpjes. Je kunt naast gewone foto's ook panoramafoto's maken en er wordt ook leuke software meegeleverd. Onder andere om je foto's te retoucheren (ideaal voor selfies) en verder veel filters en effecten.

Soepel werken

Verder kun je twee simkaarten (en dus twee telefoonnummers) gebruiken op de Huawei P9 lite en wordt 4G ondersteund. De capaciteit van de accu bedraagt 3000 mAh. Multitasken, swipen het gaat allemaal heel soepeltjes met de Huawei P9 lite.Een mooi design

Niet alleen met zijn goede specificaties maar ook met zijn mooie design weet de Huawei P9 lite te imponeren. Natuurlijk is de behuizing wat minder dan van de veel duurdere P9, P9 Plus en de P9 Max, maar dat voel je alleen, je ziet het er niet aan af.

Het besturingssysteem van de Huawei P9 lite is Android 6.0 (Marshmallow). Maar de gebruikersinterface oogt fors anders door de EMUI-interface van Huawei.

Voor het weinige geld dat de Huawei P9 lite kost kun je momenteel echt nergens een betere telefoon krijgen. Kijk bij bovengenoemde beste telefoonwinkels waar je de Huawei P9 lite goedkoop kunt kopen.

Publicatie: 29 november 2016. Meer smartphone tests.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.