Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Leukste speelgoed kinderen 10-11 jaar

Redactie     11:40    Nikko is winnaar geworden van de Speelgoed van het Jaar 2016 verkiezing (leeftijd 10 en 11 jaar). Hun van afstand bestuurbare EVO-Proline Peugeot 2008 DKR kon het Nederlandse publiek het best bekoren. Wat maakt deze RC auto zo bijzonder?

Er zijn heel veel RC auto's te koop, maar de Nikko Peugeot 2008 DKR EVO-Proline springt er wel uit door zijn goede specificaties en grote mogelijkheden. Zoals een echte rally auto kan dit Peugeot schaalmodel zowel op een harde ondergrond als off road rijden. Het motorgeluid dat hij daarbij maakt is indrukwekkend. Evenals de snelheid van wel 20 kilometer per uur. Voor een auto met deze schaalgrootte is en oogt dat enorm snel.Het bereik van de draadloze besturing bedraagt wel 100 meter. Door gebruik van de 2,4Ghz frequentie is er voldoende ruimte om tegen vele anderen te rijden. Je kunt wel tegen zo'n 40 vrienden tegelijk racen zonder dat je elkaar op de frequentie in de weg zit. (Op het parcours wordt het dan wel druk).

De Nikko RC auto is voorzien van goede vering en wordt geleverd met een goede accu (9,6V Li-FePO4). Via de meegeleverde snellader is deze in een uur helemaal op te laden.


Kijk bij de aanbiedingen van de Nikko Peugeot 2008 om deze van afstand bestuurbare auto tegen de laagste prijs te kopen of bij de aanbevolen winkels voor RC voertuigen voor nog veel meer leuke van afstand bestuurbare auto's, boten, vliegtuigen e.d.

Zie ook: Meer best getest speelgoed
Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.