Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Stratego Pirates spel. Speelgoed van het Jaar

Redactie     10:01    


Het spel Stratego Pirates is gekozen tot Speelgoed van het Jaar 2016 in de leeftijdsgroep 6 en 7 jaar. Stratego Pirates van Jumbo giet de basisregels van het bekende Stratego spel in een heel ander jasje. Een piratenjasje welteverstaan.

Stratego Pirates is een bordspel, maar dan wel een 3D bordspel. Twee grote kunststof piratenschepen liggen naast elkaar op het speelveld. Beide spelers beschieten en enteren elkaar. Het doel is hetzelfde als bij het klassieke Stratego, verover de vlag!

Iedere speler heeft de beschikking over 10 strijdlustige piraten. Actiekaarten bepalen de actie, maar natuurlijk komt er ook bij dit Stratego spel tactiek om de hoek kijken. Jumbo mikt met Stratego Pirates vooral op kinderen, maar ook voor volwassenen is het erg leuk om (mee) te spelen.


Koop Stratego Pirates tegen de laagste prijs

Kijk bij aanbiedingen van Stratego spellen waar je dit bordspel en de vele andere versies van het Stratego spel goedkoop online kunt kopen.

Meer leuke Stratego spellen

Stratego Pirates is de nieuwste in een lange rij van Stratego spellen die de Nederlandse spelfabrikant Jumbo heeft uitgebracht. Kijk bij 10 leuke Stratego spellen voor 10 van deze spellen die nu nog steeds te koop zijn.


Zie ook: Meer beste speelgoed uit de test


Samenvatting:
Stratego Pirates is al enkele jaren terug tot speelgoed van het jaar uitgeroepen, maar Stratego Pirates (Stratego Piraten) is nog steeds een heel leuke variant op het bekende Stratego voor kinderen. Kijk hier boven bij de Stratego aanbiedingen om het Stratego piraten spel en andere Stratego spellen goedkoop te kopen. 

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.