Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Stratego Pirates spel. Stratego voor kinderen (met piraten)

 

Stratego Pirates is een leuke variant voor Stratego dat ook door een kind goed te spelen is. Bij deze Stratego voor kinderen geen legers maar piraten die om de macht strijden.

Stratego Pirates. Stratego voor kinderen met piraten

Het spel Stratego Pirates is gekozen tot Speelgoed van het Jaar in de leeftijdsgroep 6 en 7 jaar. Stratego Pirates van Jumbo giet de basisregels van het bekende Stratego spel in een heel ander jasje. Een piratenjasje welteverstaan.

Koop Stratego Pirates tegen de laagste prijs

Kijk bij aanbiedingen van Stratego spellen waar je dit bordspel en de vele andere versies van het Stratego spel goedkoop online kunt kopen.

Stratego met piraten

Stratego Pirates is een bordspel, maar dan wel een 3D bordspel. Twee grote kunststof piratenschepen liggen naast elkaar op het speelveld. Beide spelers beschieten en enteren elkaar. Het doel is hetzelfde als bij het klassieke Stratego, verover de vlag!

Iedere speler heeft de beschikking over 10 strijdlustige piraten. Actiekaarten bepalen de actie, maar natuurlijk komt er ook bij dit Stratego spel tactiek om de hoek kijken. Jumbo mikt met Stratego Pirates vooral op kinderen, maar ook voor volwassenen is het erg leuk om (mee) te spelen.
Meer leuke Stratego spellen

Stratego Pirates is de nieuwste in een lange rij van Stratego spellen die de Nederlandse spelfabrikant Jumbo heeft uitgebracht. Kijk bij 10 leuke Stratego spellen voor 10 van deze spellen die nu nog steeds te koop zijn.

Stratego piraten spel kind

Zie ook: Meer beste speelgoed uit de test


Samenvatting:
Stratego Pirates is al enkele jaren terug tot speelgoed van het jaar uitgeroepen, maar Stratego Pirates (Stratego Piraten) is nog steeds een heel leuke variant op het bekende Stratego voor kinderen. Kijk hier boven bij de Stratego aanbiedingen om het Stratego piraten spel en andere Stratego spellen goedkoop te kopen. 

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.