Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Co de Rups als leukste speelgoed kleuters getest

 


Co de Rups is in de prijzen gevallen, en goed ook! Co is bij de Speelgoed van het Jaar namelijk uitgeroepen tot het leukste kleuterspeelgoed van het jaar (kinderen van 4 en 5 jaar). Deze unieke speelgoedrups is niet alleen leuk om mee te spelen, maar Co stimuleert peuters en kleuters ook om probleem-oplossend te denken, plannen, ordenen en kritisch denken.

En Co de Rups is ook nu, een paar jaar later, nog net zo leuk om te spelen. 

Kijk hieronder voor meer informatie over Co de Rups en aanbiedingen van dit leukste speelgoed voor kleuters.

Leuk en leerzaam

Co de Rups van Fisher Price bestaat uit negen delen die peuters en kleuters in telkens andere volgorden kunnen ordenen. Op die manier kunnen ze Co zo "programmeren" dat deze naar door hen geplaatste voorwerpen in de kamer loopt.  Door het ordenen gaat Co vooruit, achteruit, naar links en naar rechts. Het is aan de peuters en kleuters om Co de Rups zo samen te stellen dat hij het juiste doel bereikt.Op die manier leren kleine kinderen spelenderwijs programmeren, problemen oplossen en coderen. En zelfstandig en creatief denken. Heel nuttig!

En Co de Rups zelf is een speelgoeddier dat met zijn lichtjes, geluidjes en knipperende ogen de kleintjes aanspreekt.


Goedkoop Co de Rups kopen

Kijk bij de aanbiedingen van Co de Rups om Co tegen de laagste prijs aan te schaffen.

Zie ook: Meer best getest speelgoed


Onderwerp:
Co de Rups is een spel voor kleuters als een paar jaar terug als beste kleuter speelgoed is getest. Hierboven vind je informatie over dit beste spel voor kleuters en kun je Co de Rups goedkoop online kopen.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.