Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

LG wasmachine beste koop

Redactie     13:28    


De LG FH4B8TDA7 is uitgeroepen tot beste keuze voor wie een nieuwe wasmachine zoekt. Deze beste koop is goedkoop in gebruik en aanschaf maar wast heel goed en heeft veel handige mogelijkheden.

Deze beste koop (best buy) is aangewezen door de experts van AO. En die kunnen het weten want AO is één van de grootste aanbieders van wasmachines van Europa, en AO is helemaal gespecialiseerd in witgoed. De LG FH4B8TDA7 is in Nederland te koop via AO en andere aanbevolen winkels om een wasmachine te kopen.

Beste koop: LG FH4B8TDA7

Dat deze LG als beste wasmachine uit de test kwam rollen is niet verwonderlijk. Het begint al bij de aanschafprijs die onder de 360 euro ligt. Daarmee is de LG FH4B8TDA7 een stuk goedkoper dan vergelijkbare andere wasmachines. Ook in het gebruik is deze als beste wasmachine geteste LG goedkoop. Hij heeft een energielabel A+++.

Zes was-bewegingen bij ieder programma
Wassen doet de LG wasmachine geweldig dankzij zijn unieke manier van wassen. Elk van de wasprogramma's combineert zes verschillende was-bewegingen voor een optimaal resultaat.


Doet zijn eigen storing-analyse
Heel bijzonder is de storingsmelding die deze wasmachine zelfstandig kan doen. We gaan er niet van uit, maar als er een probleem is doorloopt de wasmachine zelf een analyseprogramma en neemt indien de storing niet door het apparaat zelf opgelost kan worden zelf telefonisch contact op met de klantenservice! Via een geluidsignaal geeft deze beste wasmachine uit de test dan de resultaten door.

10 jaar garantie op de motor
Ook vermeldenswaardig is de onderhoudsarme Inverter Direct Drive motor. Deze heeft een dusdanig lange levensduur dat LG er met een gerust hart 10 jaar garantie op geeft.

De LG FH4B8TDA7 is een geweldige wasmachine met unieke eigenschappen. En dat voor deze prijs!

Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels om deze wasmachine en andere goede wasmachines tegen de laagste prijs te kopen.

Publicatie test: november 2016. Meer wasmachine tests.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.