Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Miele stofzuiger de beste

Redactie     21:06    


Op zoek naar een echt goede stofzuiger? De stofzuigers uit de Miele Complete C3 serie komen keer op keer als beste uit een stofzuiger test tevoorschijn. Dit maal is de Miele Complete C3 Boost EcoLine als beste stofzuiger getest.

Eerder wees de Consumentenbond in hun stofzuigertest de Miele Complete C3 al als beste stofzuiger aan, en de specialisten van de Stofzuigerstore wezen de Miele Complete C3 Boost EcoLine als hun keuze aan. Deze versie van de C3 voegt een boost functie toe aan de toch al zo goede zuigeigenschappen van de Miele Complete C3 Ecoline.

Deze beste stofzuiger uit de test, en andere goede stofzuigers zijn goedkoop online te koop bij de Stofzuigerstore en andere goede winkels om online een stofzuiger te kopen.

Beste stofzuiger: Miele Complete C3 Boost EcoLine

Maar de keuze van de experts van de Stofzuigerstore van Coolblue viel dus op de Boost-versie die als extra beschikt over een boost-stand waarmee je tijdelijk een extra sterke zuigkracht krijgt. Het vermogen wordt dan tijdelijk verhoogd naar 1200 watt. Normaal is dat 800 watt. Door deze boost-stand is de Miele Complete C3 Boost EcoLine zuinig met stroom, maar kun je het vermogen wel even flink opendraaien als het nodig is.

Verder heeft ook deze beste stofzuiger uit de test alles dat de Miele Complete C3 stofzuigers zo interessant maakt. Een actieradius van 8 meter, een makkelijk te vervangen stofzak, een relatief stille motor en goede schoonmaakprestaties.

Er wordt een zuigmond meegeleverd die geschikt is voor verschillende soorten vloeren plus opzetstukken voor kieren en meubels. Helaas ontbreekt een specifieke parketborstel.

Deze als beste stofzuiger geteste Miele en andere goede stofzuigers zijn tegen de laagste prijs te koop bij de beste winkels om een stofzuiger te kopen die je hierboven vindt.

Datum stofzuigertest: oktober 2016
Meer testen stofzuigers

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.