Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Miele stofzuiger weer de beste stofzuiger

 

De Miele stofzuiger is wederom getest als de beste stofzuiger. O.a. door de Consumentenbond. Goed en relatief goedkoop. Hier informatie en aanbiedingen van deze beste Miele stofzuiger.


Op zoek naar een echt goede stofzuiger? De stofzuigers uit de Miele Complete C3 serie komen keer op keer als beste uit een stofzuiger test tevoorschijn. Bijvoorbeeld uit testen van de Consumentenbond. Dit maal is de Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine als beste stofzuiger getest.

Eerder wees de Consumentenbond in hun stofzuigertest de Miele Complete C3 en de Miele Complete C3 Boost al als beste stofzuiger aan. Kijk bij de aanbiedingen van Miele C3 stofzuigers voor alle Miele stofzuigers uit deze serie tegen een lage prijs.

Deze beste stofzuiger uit de test, en andere goede stofzuigers zijn goedkoop online te koop bij de goede winkels om online een stofzuiger te kopen.


miele beste stofzuiger test


Beste stofzuiger: Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine

Het vermogen van deze beste stofzuiger uit de test is 550 Watt. Goed genoeg voor het grondig zuigen van stof en haren uit tapijt. De actieradius is bij deze Miele stofzuiger vergroot tot bijna 12 meter zodat je ook een grote kamer kunt stofzuigen zonder van stopcontact te wisselen. Ook de stofzak is met een inhoud van 3,5 liter lekker groot zodat ook deze niet snel verwisseld hoeft te worden. Deze zak is zoals gebruikelijk bij de C3 makkelijk te verwisselen.

De Miele stofzuiger is zuinig met stroom. De motor is redelijk stil. Alleen is de Miele C3 stofzuiger door zijn model wat lastig te hanteren op de trap. 

Verder heeft ook deze beste stofzuiger uit de test alles dat de Miele Complete C3 stofzuigers zo interessant maakt. Een actieradius van 8 meter, een makkelijk te vervangen stofzak, een relatief stille motor en goede schoonmaakprestaties.

De schoonmaak prestaties van de Miele C3 zijn heel goed. Er wordt bij de Miele stofzuiger een zuigmond meegeleverd die geschikt is voor verschillende soorten vloeren plus opzetstukken voor kieren en meubels. Je krijgt er een combiborstel, een kierenzuigmond, een meubelzuigmond en een zachte borstel bij. Helaas ontbreekt een specifieke parketborstel bij deze versie van de Miele stofzuiger.

Deze als beste stofzuiger geteste Miele en andere goede stofzuigers zijn tegen de laagste prijs te koop bij de aanbiedingen en de beste winkels om een stofzuiger te kopen die je hierboven vindt.

Zie ook:  Meer testen stofzuigers


Onderwerp:
Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine stofzuiger met zak is de beste stofzuiger in de test Consumentenbond stofzuigers 2020. Hierboven informatie over deze beste Miele stofzuiger uit de Consumentenbond test en aanbiedingen van deze door de Consumentenbond best geteste stofzuiger.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.