Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Miele stofzuiger weer de beste

Redactie     21:06    


Op zoek naar een echt goede stofzuiger? De stofzuigers uit de Miele Complete C3 serie komen keer op keer als beste uit een stofzuiger test tevoorschijn. Bijvoorbeeld uit testen van de Consumentenbond. Dit maal is de Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine als beste stofzuiger getest.

Eerder wees de Consumentenbond in hun stofzuigertest de Miele Complete C3 en de Miele Complete C3 Boost al als beste stofzuiger aan. Kijk bij de aanbiedingen van Miele C3 stofzuigers voor alle stofzuigers uit deze serie tegen een lage prijs.

Deze beste stofzuiger uit de test, en andere goede stofzuigers zijn goedkoop online te koop bij de Stofzuigerstore en andere goede winkels om online een stofzuiger te kopen.


miele beste stofzuiger test


Beste stofzuiger: Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine

Het vermogen van deze beste stofzuiger uit de test is 550 Watt. Goed genoeg voor het grondig zuigen van stof en haren uit tapijt. De actieradius is bij dit model vergroot tot bijna 12 meter zodat je ook een grote kamer kunt stofzuigen zonder van stopcontact te wisselen. Ook de stofzak is met een inhoud van 3,5 liter lekker groot zodat ook deze niet snel verwisseld hoeft te worden. Deze zak is zoals gebruikelijk bij de C3 makkelijk te verwisselen.

De Philips EcoLine stofzuiger is zuinig met stroom. De motor is redelijk stil. Alleen is de Miele C3 stofzuiger door zijn model wat lastig te hanteren op de trap. 

Verder heeft ook deze beste stofzuiger uit de test alles dat de Miele Complete C3 stofzuigers zo interessant maakt. Een actieradius van 8 meter, een makkelijk te vervangen stofzak, een relatief stille motor en goede schoonmaakprestaties.

De schoonmaak prestaties van de C3 zijn heel goed. Er wordt een zuigmond meegeleverd die geschikt is voor verschillende soorten vloeren plus opzetstukken voor kieren en meubels. Je krijgt er een combiborstel, een kierenzuigmond, een meubelzuigmond en een zachte borstel bij. Helaas ontbreekt een specifieke parketborstel.

Deze als beste stofzuiger geteste Miele en andere goede stofzuigers zijn tegen de laagste prijs te koop bij de aanbiedingen en de beste winkels om een stofzuiger te kopen die je hierboven vindt.

Zie ook:  Meer testen stofzuigers


Onderwerp:
Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine stofzuiger met zak beste stofzuiger in test Consumentenbond stofzuigers.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.