Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Ski test 2016 - 2017

 Ieder jaar test de Nederlandse Ski Vereniging ski's. Dit jaar jaar werden er in deze jaarlijkse ski test meer dan 80 ski's getest! Zowel de ski's voor op de piste als de backcountry ski's (off piste ski's) werden getest. Wat zijn de beste ski's?

De Nederlandse Ski Vereniging wees geen winnaars aan, maar bracht wel de goede en slechte eigenschappen van iedere ski in kaart. Er werd in 7 categorieën getest (4x piste, 2x off-piste, 1x all-mountain), en in elk van deze categorieën werden 3 favorieten aangewezen.Ski-test 2016-2017 piste-ski's

Het betrof ski's voor dames en heren, ski's met nadruk op comfort, en ski's gemaakt voor snelheid. Ski's voor beginners en ski's voor gevorderden. Ski's van Nordica, Fischer, Atomic, Blizzard, Elan, Dynastar, Vökl, Salomon, Head, Armada, Stöckli en Line komen we bij deze als favoriet geteste ski's tegen.


Ski-test 2016-2017 off-piste-ski's


Kijk op de website van de Nederlandse Ski Vereniging voor alle resultaten en sterke punten en zwakke punten van iedere ski. En kijk bij de beste winkels om ski's te kopen waar je goedkoop al deze ski's uit de ski test kunt kopen.

Zie ook: Meer tests wintersport

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *