Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Lenovo beste in test all in one computers. iMac beste koop

Redactie     19:32    


Weg met die lelijke systeemkast. Op je met zorg ingerichte kantoor, of in je gezellige woonkamer wil je geen kille computer hebben staan.  Een all-in-one computer is de oplossing. Qua uiterlijk is zo'n PC niet storender dan een flatscreen televisie en qua capaciteit en mogelijkheden kunnen all-in-one-computers zich tegenwoordig meten met een goede desktop. Maar wat is nu de beste alles in één computer? En welke all-in-one computer is de beste keus? Hier lees je het.


De Duitse vergelijkingssite Vergleich deed een uitgebreid onderzoek. En de beste all-in-one computer uit hun test was van Lenovo. Een Apple iMac was beste koop. Verrassend, want deze computer staan niet bekend als voordelig.

Beste all-in-one computer: Lenovo Ideacentre AIO 700

De Lenovo ideacentre AIO 700 was de overtuigende winnaar van de test van beste all-in-one computer. Het is een snelle alles in één PC die makkelijk te bedienen is. Dat laatste onder andere via een bijzonder goede touchscreen. Het als best geteste Ideacenter is voorzien van een ruim bemeten harde schijf (1TB), zodat je niet afhankelijk bent van internet. Daarnaast beschikt dit model ook nog over een 8GB SDD voor snel opstarten en supersnelle toegang tot je belangrijkste toepassingen.

De als beste all-in-one computer geteste Lenovo Ideacentre AIO 700 is, evenals andere goede computers, goedkoop online te koop via de aanbevolen computerwinkels. Kijk daar voor de actuele laagste prijs en alle specificaties, ervaringen en tests.

Beste Koop: Apple iMac

Apple komen we, door hun prijsstelling, zelden tegen als beste koop, maar in deze all-in-one computer test komt de Apple iMac MF883 toch als beste koop uit de bus. Of met ander woorden, de all-in-one computer met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Deze iMac is voordelig te koop bij de beste winkels om een Apple computer te kopen.


Het geteste model beschikt over een 500 GB harde schijf (qua capaciteit de helft van de Lenovo) en de SDD en de touchscreen-bediening ontbreken. Daar tegenover stelt deze Apple iMac een eenvoudige bediening en een hoge snelheid. Samen met de bovengenoemde Lenovo Ideacentre AIO 700 scoort deze alles-in-één computer als enige een Zeer Goed in de test.


Meer goede all-in-one computers

Andere all-in-one computers die hoge ogen scoorde in deze test zijn de MSI Gaming 24GE, de Asus Z240ICGK-GC005X en de Asus Vivo All in One.

Kijk bij bovenstaande aanbevolen winkels voor al deze all in ones tegen de laagste prijs. 

Zie ook: Alle tests desktop PC's

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.