Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste braadpan

Redactie     12:34    


In een braadpan (sudderpan) kun je vlees en gevogelte op hoge temperatuur braden en/of het gedurende lange tijd gaar laten worden. Een echte braadpan is wijd en diep en voorzien van een dikke bodem die de warmte gelijkmatig verdeeld. Vaak is een braadpan van geƫmailleerd gietijzer gemaakt. Maar wat is een goede braadpan? Tijd voor een test van braadpannen.

De Duitse specialisten van Pfannen Test hebben braadpannen getest. De Jamie Oliver braadpan van Tefal kwam daarbij als beste uit de test. Deze braadpan is goedkoop te koop bij de aanbevolen winkels voor pannen.

Braden als een chef

Tefal brengt samen met de bekende Britse kok Jamie Oliver een hele serie pannen op de markt. Het zijn pannen die aan de strenge eisen van een topkok voldoen.De Tefal Jamie Oliver braadpan is een lichte geƫmailleerde braadpan met anti-aanbaklaag. De pan heeft de bekende Tefal thermo-spot die aangeeft wanneer de ideale braadtemperatuur is bereikt. De Tefal Jamie Oliver braadpan is hittebestendig tot 210 graden en geschikt voor alle kookplaten behalve inductie.


Veilig braden

Dankzij de ergonomische greep met siliconen-inzet licht deze pan aangenaam in de hand en kun je er goed en veilig mee werken. En over veilig gesproken, deze pan is vrij van nare materialen als PTFE (teflon), lood en cadmium.

Braadpan in diverse maten

Tefal brengt de Jamie Oliver braadpan / koekenpan in diverse formaten uit . De pan is beschikbaar in de maten 20cm, 24cm en 28cm waarvan de 24cm braadpan het meest verkocht wordt.

Al eerder werd de Jamie Oliver braadpan / koekenpan al tot beste koop uitgeroepen in de koekenpannentest van Vergleich.

Kijk bij bovengenoemde winkels om alle soorten pannen tegen de laagste prijs te kopen.

Zie ook: Meer pannen testen

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.