Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste DVD-speler achterbank auto

Redactie     11:17    


Hoe hou je in de auto de achterbank rustig? Met een DVD-speler / multimedia-speler en een leuke film wil dat vaak wel lukken. Daarom hier de uitslag van een test van DVD-spelers die aan de rugleuning van de voorstoel bevestigd kunnen worden. Het gaat daarbij om sets met twee multimedia-schermen waarvan er één van een DVD-speler is voorzien.


Deze test is begin 2016 door het bekende Duitse autotijdschrift Auto Bild uitgevoerd. De winnaar van deze test, met vier van de vijf sterren, was de AEG DVD 4552. Deze portable DVD-speler voor de achterbank is in Nederland te koop bij Conrad en Bol.com.

Beste DVD-speler achterbank auto: AEG DVD 4552

De AEG DVD 4552 bestaat uit twee schermen die aan de achterkant van de voorstoelen bevestigd kunnen worden. Één van de schermen bevat een DVD-speler, die het andere scherm ook kan gebruiken. Er wordt ook een afstandsbediening meegeleverd.Deze multimediaspeler voor de achterbank heeft vele sterke punten. Ten eerste (heel belangrijk) is de beeldkwaliteit goed, en de AEG DVD-speler kent vele mogelijkheden. Alle gangbare bestandsformaten voor films, muziek en foto's worden ondersteund. Ook de meegeleverde koptelefoon levert punten op. Geen oortjes van matige kwaliteit maar echter over-ear hoofdtelefoons.

Films, muziek en foto's kunnen vanaf de DVD-speler vanaf DVD of CD worden afgespeeld maar ook vanaf een USB-stick of vanaf een ander via de USB-poort aangesloten apparaat zoals een smartphone. Ook kun je een geheugenkaartje als bron gebruiken. De schermen zijn voorzien van een Lithium-Ion (Li-Ion) accu, maar kunnen ook hun stroom van de "aansteker" halen. LCD-schermen van deze als beste DVD-speler voor de achterbank uit de test zijn 9 inch groot.

Kijk bij de bovengenoemde winkels voor deze en nog veel meer goede mediaspelers voor in de auto.

Publicatie test: juli 2016. Meer mediaplayer testen.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.