Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste fondue set (fonduepan)

Redactie     11:19    Als de dagen weer kort worden is het gezellig om in het weekend de fondue set weer van zolder te halen. Of er in de winkel een fonduepan te kopen. Maar wat is in dat geval de beste koop? Hier de uitslag van de fondue test, met de beste fondue set.


Deze test is uitgevoerd door de Duitse vergelijkingssite Testberichte. De Severin FO 2405 fondue set kwam in deze test als beste fonduepan uit de test met een Zeer Goed en een zeer hoge score in punten. Ook Tecnik zu Hause koos de Severin eerder tot beste fonduepan. Deze best geteste fondue set is in Nederland te koop bij de aanbevolen winkels voor funcooking apparaten.

Beste fonduepan: Severin FO 2405

De Severin FO 2405 is een veilige roestvrijstalen pan met dikke wanden. Met 1,25 liter is het fondue pan met een grote capaciteit. Deze beste fondueset uit de test warmt snel op en houdt de warmte goed vast. Hij is zeer geschikt voor zowel kaasfondue, vleesfondue als groentefondue.De vorken liggen fijn in de hand, ook als ze glad van het vet zijn laat je ze niet snel glippen. Handig is het half open anti spat deksel dat je op de pan kunt plaatsen. Deze heeft inkepingen voor de vorken zodat deze perfect op hun plek blijven liggen. Geen worstelpartijen met de vorken bij deze fondue set. De Severin FO 2405 fondue set wordt geleverd met 8 vorken dus je kunt fonduen met de hele familie.

De RVS pan kan van het verwarmingselement gehaald worden en is dus makkelijk schoon te maken. Dat kan ook met behulp van de vaatwasser.

Kijk bij de bovenstaande beste winkels voor funcooking om deze fondue set en andere fonduepannen, gourmetstellen en kookplaten te kopen.

Zie ook: Meer testen funcooking apparatuur


Onderwerp:
Vleesfondue, kaasfondue, chocoladefondue, het kan allemaal in de beste fondueset uit de test van Severin. Hier alle informatie over deze beste fonduepan uit de fondue test.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.