Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste gourmetstel / beste gourmetset

 

Hier vind je het beste gourmetstel (en enkele beste specifieke gourmet stellen) uit een aanbod van ruim 200 goede gourmetstellen.

beste gourmet stel

Bij gourmet denken veel mensen aan kerst, maar gourmetten kun je het hele jaar. Gezellig op een winteravond, maar net zo goed in de zomer buiten. Een gourmetstel (raclette-grill) als alternatief voor de barbecue. Hier kijken we naar een test van gourmetstellen.


Overzicht alle gourmetsets

Maar eerst hebben we een overzicht van alle gourmetstellen / gourmet sets waaruit je eventueel je persoonlijk beste gourmetset kunt kiezen als onderstaande best geteste gourmetstellen je niet bevallen.


Hieronder vind je de beste gourmets uit de test.

Beste gourmetstel: WMF Lono

Uit de gourmetstel test van het Duitse Testberichte is de WMF Lono als beste gourmetstel uit de bus gekomen. Dit is een luxe gourmetstel waarmee je vlees, groente, kaas of crêpes kunt bereiden. Deze beste gourmetset uit de test is geschikt voor maximaal 8 personen.

Gezellig, met z'n allen rond de tafel. De WMF Lono gourmet heeft gladde en een geribbelde bakplaat. Je kunt je gerechten direct op de plaat bereiden, of gebruik maken van de 8 meegeleverde pannetjes.

beste gourmet WMF gourmetstel

Beste gourmetstel: WMF gourmet set

Opvallend aan de WMF Lono is dat dit gourmetstel geen één maar twee lagen onder de bakplaat heeft waar je de pannetjes neer kunt zetten. Op de onderste laag kun je de pannetjes neerzetten zonder aankoek-gevaar. Dit is een groot voordeel van dit beste gourmetstel uit de test.

Het is een uitstekend gourmetstel dat in Nederland volop te koop is via bovenstaande productlink of bij andere beste winkels om een gourmetstel te kopen

Gourmet voor twee

Gezellig met z'n twee gourmetten? Dat kan natuurlijk met bovenstaand 8 persoons gourmetstel. Maar WMF heeft ook een kleine 2 persoons gourmet uitgebracht. 

Dat is goedkoper in de aanschaf en stroomverbruik, neemt minder plek in, en is knusser als je met z'n twee zit te kokkerellen. Ook deze WMF Keukenmini Raclette For 2 is bij bovenstaande links naar de WMF Lono en beste winkels goedkoop online te koop.


Steba RC 4 Plus: Gourmet en steengrill

Een andere populaire gourmet (raclette-grill) die goed scoort in de test van gourmetstellen is de Steba RC 4 Plus. Deze Plus heeft het apparaat te danken aan zijn dubbele functie. Het is een gourmetstel en steengrill in één. 

Een echte steengrill, want er wordt een steen meegeleverd ter grootte van de helft van de bakplaat. Zo kun je of het gourmetstel alleen voor gourmet gebruiken of er een combi gourmetstel / steengrill van maken.

Steba gourmet stel

Steba gourmet stel


Al deze beste gourmetsets uit de test en andere gourmetstellen en funcooking-apparatuur kun je goedkoop kopen bij de bovengenoemde beste winkels.

Zie ook: Meer testen funcooking apparatuur


Onderwerp:
Wat is de beste gourmetset / beste gourmetstel? Hierboven vind je de beste gourmet stellen uit een Duitse test. Het betreft het beste gourmetstel voor 8 personen (een grote gourmetset) uit de test, de beste gourmetset voor 2 personen (het beste kleine gourmetstel) uit de test en de beste gourmet / steengrill combinatie uit de gourmetstel test. Al de beste gourmets en nog meer goede gourmet stellen kun je via de links goedkoop online kopen.


, , , ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.