Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste gourmetstel / beste gourmet set

Hier vind je het beste gourmetstel (en enkele beste specifieke gourmet stellen) uit een aanbod van ruim 200 goede gourmetsets.

beste gourmet stel

Bij gourmet denken veel mensen aan kerst, maar gourmetten kun je het hele jaar. Gezellig op een winteravond, maar net zo goed in de zomer buiten. Een gourmetstel (raclette-grill) als alternatief voor de barbecue. Hier kijken we naar een test van gourmetstellen.


Overzicht alle goede gourmet sets

Maar eerst hebben we een overzicht van alle gourmetstellen / gourmet sets waaruit je eventueel je persoonlijk beste gourmetset kunt kiezen als onderstaande best geteste gourmetstellen je niet bevallen.

Al de onderstaande gourmet stellen hebben namelijk een waardering van 5 sterren gekregen.


Hieronder vind je enkele van de beste gourmets uit de test.Beste gourmetstel uit de test: WMF Lono

Uit de gourmetstel test van het Duitse Testberichte is de WMF Lono als beste gourmetstel uit de bus gekomen. Dit is een luxe gourmetstel waarmee je vlees, groente, kaas of crêpes kunt bereiden. Deze beste gourmetset uit de test is geschikt voor maximaal 8 personen.


Gezellig, met z'n allen rond de tafel. De WMF Lono gourmet heeft gladde en een geribbelde bakplaat. Je kunt je gerechten direct op de plaat bereiden, of gebruik maken van de 8 meegeleverde pannetjes.

beste gourmet WMF gourmetstel

Beste gourmetstel: WMF gourmet set

Opvallend aan de WMF Lono is dat deze gourmetset geen één maar twee lagen onder de bakplaat heeft waar je de pannetjes neer kunt zetten. Op de onderste laag kun je de pannetjes neerzetten zonder aankoek-gevaar. Dit is een groot voordeel van dit beste gourmetstel uit de test.

Het is een uitstekend gourmetstel dat in Nederland volop te koop is via bovenstaande WMF gourmet aanbiedingen.Gourmet set voor twee

Gezellig met z'n twee gourmetten? Dat kan natuurlijk met bovenstaand 8 persoons gourmetstel. Maar WMF heeft ook een kleine 2 persoons gourmetset uitgebracht. 

Zo'n tweepersoons goutmet is goedkoper in de aanschaf en stroomverbruik, neemt minder plek in, en is knusser als je met z'n twee zit te kokkerellen. 

Ook deze WMF Keukenmini Raclette For 2 is bij bovenstaande WMF gourmetstel aanbiedingen goedkoop online te koop.
Steba RC 4 Plus: Gourmet en steengrill

Een andere populaire gourmet (raclette-grill) die goed scoort in de test van gourmetstellen is de Steba RC 4 Plus. Deze Plus heeft het apparaat te danken aan zijn dubbele functie. Het is een gourmetstel en steengrill in één. 

Een echte steengrill, want bij deze gourmetset wordt een steen meegeleverd ter grootte van de helft van de bakplaat. Zo kun je of het gourmetstel alleen voor gourmet gebruiken of er een combi gourmetstel / steengrill van maken.

Steba gourmet stel

Steba gourmet stel Aanbiedingen meer goede gourmetstellen

En zo zijn er nog veel meer merken die goede gourmetstellen maken, zoals Princess, Tristar, Tefal, Bourgini enz. Hieronder vind je aanbiedingen van al deze goede gourmet sets.

Tips beste gourmetstel kiezen

Er is een enorme keuze uit gourmetstellen. Je hebt gourmet sets in veel verschillende formaten, voor een gourmet voor 2 personen, maar je hebt ook gourmet stellen met 10 pannetjes. Er zijn raclette stellen met 2 lagen, maar ook tafelgrills. En steeds vaker wordt het gourmetstel gecombineerd met een steengrill, en soms ook met een elektrische wok of een fondue.

Hieronder geven we tips voor bij het selecteren van je beste gourmetset. Alle soorten gourmets zijn in het bovenaan genoemde overzicht met alle beste gourmet stellen te vinden.

Binnen dit overzicht met alle beste gourmetstellen kun je door je wensen aan te vinken je keuze verder specificeren om het voor jou persoonlijk beste gourmetstel te vinden. Hieronder kijken we naar wat verschillende selectiemogelijkheden en een aantal beste gourmetsets uit de lijst.

Aantal personen

Met hoeveel personen wil je kunnen gourmetten? Gourmet je altijd gezellig met z'n tweetjes, met het gezin, of samen met familie of vrienden? Er zijn gourmet sets voor zowel grote als kleine gezelschappen.

Gourmet je soms met twee, en soms met een groepje mensen? Dan heeft Tefal een prima oplossing in het hier onder afgebeelde schakelbare gourmetstel. 

Dit is een tweepersoons gourmetstel dat je aan een zelfde klein gourmetstel kunt doorkoppelen. Dit heeft als bijkomend voordeel dat iedereen goed bij het gourmet stel kan komen.


Tefal gourmetstel 2 personen, schakelbaar

Tefal gourmetstel 2 personen, schakelbaar


Kijk voor deze beste gourmetset bij de bovenstaande beste gourmetstellen met 5 sterren en selecteer de 2 persoons gourmet apparaten. Je kunt daar ook op ieder ander aantal selecteren.

Gourmet en steengrill combinatie

Hierboven las je al een beschrijving van de Steba gourmetset / steengrill combi. Maar dit is niet de enige gourmetset die deze twee vormen van gezellig koken combineert.

Steeds vaker zien we gourmetstellen die je ook als steengrill kunt gebruiken. Onderin heb je de gebruikelijke ruimte voor de pannetjes. bovenin is de plaat verdeeld in een grillplaat en een vlakke stenen plaat om te steengrillen.


Princess gourmetstel steengrill combinatie
Princess gourmetstel steengrill combinatie


Hierboven zie je als voorbeeld zo'n gecombineerde gourmet steengrill van Princess. Maar onder andere ook Tristar, Bourgini, Severin en Domo maken van deze gourmetstellen waarmee je ook kunt steengrillen. 

Bij de bovenstaande beste gourmetstellen zie je al deze steengrill / gourmet combinaties als je als type gourmetstel voor steengrill kiest.

Gourmet en fondue combinatie

Je kunt bij het type gourmetset ook voor fondue kiezen. Je krijgt dan gourmetstellen die ook als fonduestel dienst kunnen doen. 

Je kunt dan gelijktijdig fonduen en gourmetten (ideaal voor wie niet kan kiezen) of dit gecombineerde funcooking apparaat voor één van de twee toepassingen gebruiken.

WMF gourmet fondue combinatie

WMF gecombineerd gourmetstel fonduestel


Bovenstaande gourmet / fondue combinatie van WMF is geschikt voor groepen tot wel 8 personen. Je kunt er mee racletten, grillen, kaasfonduen en vleesfonduen.

Gourmet en teppanyaki combinatie

Normaal gesproken is de bakplaat van een gourmetstel een grillplaat (een bakplaat met ribbels). Dat is ook bij de onderstaande gourmet apparaat van Princess het geval, maar de plaat van deze gourmetset kun je omdraaien, waardoor je een vlakke bakplaat krijgt (een teppanyaki plaat).


Princess gourmetstel met grillplaat en vlakke plaat (omkeerbaar)
Princess gourmetstel met grillplaat en vlakke plaat (omkeerbaar)


Kies bij de opties in het bovenstaande overzicht met beste gourmetstellen voor de optie verwisselbare plaat. Je krijgt dan dit Princess gourmetstel te zien, evenals een Solis gourmetstel met dezelfde mogelijkheid.

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van wat er allemaal met een goed gourmetstel mogelijk is. Kijk bij de bovenstaande beste gourmetstellen met 5 sterren voor alle goede gourmetsets van Tefal, Princess, Domo, Tristar, Severin, Solis en vele andere goede merken.Beste gourmetstel merken

Tot slot kijken we nog kort naar het aanbod van goede gourmetstel fabrikanten. Al hun gourmetstellen vind je bij de aanbiedingen eerder op deze pagina.

Princess gourmet sets

Princess behoort tot de beste gourmet fabrikanten met een aantal gourmet stellen die niet alleen goed en plezierig te gebruiken zijn, maar die ook heel innovatief en origineel zijn. Zo is er de Pirncess Diner4All Pure die bestaat uit twee dubbele gourmets die alleen met het stroomsnoer met elkaar verbonden. Zo heb je meer ruimte om met 4 te gourmetten of je scheidt bijvoorbeeld de vis, vlees en groente van  elkaar. En als je met twee personen wil gourmetten gebruik je maar één deel van de set.

Ook heeft Princess de Table Chef Pure Duo (bakplaat en grillplaat), de Princess Raclette 8 Stone en Grill Party ( tafelgrill, gourmet, raclette en steengrill inéén) en de Princess Raclette 6 Grill Party (een  6 persoons rond gourmetset). En al die unieke gourmet stellen zijn heel betaalbaar.

Tefal raclette grill

Tefal heeft een hele reeks apparaten voor family cooking. Het beste Tafal gourmetset is de Raclette Gourmet 3-in-1 die naast nuet alleen als raclette en de grillplaat maar ook als plancha gebruikt kan worden.

WMF gourmet sets

WMF heeft naast de Lono, het beste gourmet stel uit de test, ook andere goede gourmets zoals de WMF Lumero Gourmet 3 in 1, een gourmetstel met een fondue in het midden ingebouwd. 

Bourgini gourmets

Ook Bourgini behoort tot de beste gourmet set fabrikanten met een reeks goude gourmetstellen. Ze hebben 8 persoons funcooking sets om met de hele familie te gourmetten, racletten en grillen (met één apparaat). Ook is er daarop een variant met steengrill.

De Bourgini Chef's Dinner Party is het meest originele Bourgini gourmetstel. Deze bestaat uit één ronde centrale unit waaraan vier eveneens ronde gourmet-eenheden zijn gekoppeld (en een vijfde is mogelijk). Zo heeft iedereen zijn eigen bakplaat en eigen temperatuur regeling, maar zit je toch gezellig rond de tafel met elkaar te kokkerellen.

Solis gourmet stellen

Gourmetten de je bij Solis met de Solis 5-in-1 tafelgrill, de winnaar van de Plus X Award voor High Quality, Design & Functionality. Een gourmetstel voor 8 personen, een pizza, wok, raclette, grill en crêpe (pannenkoek) maker. Wil je één apparaat voor al je fun cooking? Dan is dit de beste gourmet set.

Steba gourmetsets

Steba kwam je hier boven al tegen als fabrikant van de beste gourmet / steengrill combinatie, maar Steba heeft meer goede apparaten die gourmetten met andere vormen van gezellig samen koken combineren. Bijvoorbeeld een grill of bakplaat in combinatie met een teppanyaki, en gourmet sets voor 4, 6 of 8 personen.

Tristar gourmetstellen

Ook Tristar heeft een hele reeks combinaties van bakplaten, raclettes, tafelgrills en streengrills voor je gourmet. En ieder Tristar gourmetstel is goedkoop gezien de kwaliteit en mogelijkheden. Kijk bij bij de gourmetset aanbiedingen.

Meer goede gourmetstel merken

Bij die gourmetstel aanbiedingen kom je nog veel meer goede gourmet sets tegen. Onder andere van Domo, Inventum, Tomado, Fritel, Blokker en BK. Je vindt ze daar al deze gourmetstellen goedkoop.
Onderwerp:
Bovenaan vind je een overzicht van beste gourmetstellen. Ieder beste gourmetstel uit deze lijst heeft een waardering van 5 sterren gekregen. Twee best geteste gourmetsets hebben we nog apart besproken.

Verder hebben we hier aandacht voor gourmet sets met extra mogelijkheden. Er zijn gourmetstellen die je niet alleen als gourmet / raclette gebruikt, maar ook als steengrill, als fondue, als bakplaat of als tepanyaki. Op die manier zijn meer vormen van funcooking beschikbaar op een goed gourmetstel.


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Als je met meer dan 4 personen gaat gourmetten is een schakelbare gourmet absoluut de beste gourmet. Ik heb er één gekocht en zou niet anders meer willen. Je krijgt met een geschakeld gourmetstel een lange bakplaat waar iedereen goed bij kan. Dus degene die in het midden zit hoeft niet continue de anderen te bedienen, iedereen kan zijn eigen gourmet regelen.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.