Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste gourmet stel

Redactie     16:47    


Bij gourmet denken veel mensen aan kerst, maar gourmetten kun je het hele jaar. Gezellig op een winteravond, maar net zo goed in de zomer buiten. Een gourmetstel (raclette-grill) als alternatief voor de barbecue. Hier kijken we naar een test van gourmetstellen.

Beste gourmetstel: WMF Lono

Uit een test van het Duitse Testberichte is de WMF Lono als beste gourmetstel uit de bus gekomen. Dit is een luxe gourmetstel waarmee je vlees, groente, kaas of crêpes kunt bereiden. Gezellig, met z'n allen rond de tafel. De WMF Lono gourmet heeft gladde en een geribbelde bakplaat. Je kunt je gerechten direct op de plaat bereiden, of gebruik maken van de 8 meegeleverde pannetjes.


Opvallend aan de WMF Lono is dat dit gourmetstel geen één maar twee lagen onder de bakplaat heeft waar je de pannetjes neer kunt zetten. Op de onderste laag kun je de pannetjes neerzetten zonder aankoek-gevaar.

Het is een uitstekend gourmetstel dat in Nederland volop te koop is bij de beste winkels om een gourmetstel te kopen.

Gourmet voor twee

Gezellig met z'n twee gourmetten? Dat kan natuurlijk met bovenstaand 8 persoons gourmetstel. Maar WMF heeft ook een kleine 2 persoons gourmet uitgebracht. Dat is goedkoper in de aanschaf en stroomverbruik, neemt minder plek in, en is knusser als je met z'n twee zit te kokkerellen. Ook deze WMF Keukenmini Raclette For 2 is bij bovenstaande beste winkels te koop.


Steba RC 4 Plus: Gourmet en steengrill

Een andere populaire gourmet (raclette-grill) die goed scoort in de test van gourmetstellen is de Steba RC 4 Plus. Deze Plus heeft het apparaat te danken aan zijn dubbele functie. Het is een gourmetstel en steengrill in één. Een echte steengrill, want er wordt een steen meegeleverd ter grootte van de helft van de bakplaat. Zo kun je of het gourmetstel alleen voor gourmet gebruiken of er een combi gourmetstel / steengrill van maken.Al deze gourmets en andere gourmetstellen en funcooking-apparatuur kun je goedkoop kopen bij de bovengenoemde beste winkels.

Zie ook: Meer testen funcooking apparatuur, , , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.