Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste powerbank

Redactie     16:03    


Powerbanks gaan als warme broodjes over de toonbank. De accu's van veel smartphone zijn niet meer berekend op het intensieve gebruik van hun eigenaren. Daarom hier de uitslag van een powerbank test.

Twee beste powerbanks

In Engeland zijn de powerbanks getest door PC Advisor. Daarbij kwam de Zendure A2 als beste powerbank uit de test. Deze Zendure powerbank is in Nederland lastig verkrijgbaar (al kun je hem online via bovenstaande link vinden).

Toch gaan we het hier niet over deze powerbank hebben, maar over de nummer twee uit de test, de Anker PowerCore 10000. In tegenstelling tot de Zendure is de Anker PowerCore 10000 namelijk in Nederland te koop. De beste aanbieders van powerbanks bieden deze powerbank goedkoop aan.

En evenals de Zendure A2 scoort de Anker PowerCore 10000 powerbank 4,5 op 5 sterren. Het is dan ook een prima powerbank: snel, compact, betaalbaar en met veel capaciteit.

Anker PowerCore 10000 powerbank

Voor 3 a 4 tientjes koop je deze powerbank die met een stroomsterkte van 2,4 ampere sterk genoeg is om ook je tablet mee op te laten. De capaciteit van 10.000 mAh is verbazend hoog voor een powerbank uit deze prijsklasse. Je kan er makkelijk vier keer een smartphone mee opladen.Een reeks ledlampjes geeft altijd aan hoeveel stroom er nog in deze powerbank zit. Zo voorkom je dat deze extra stroomvoorziening zelf zonder stroom komt te zitten.

Opladen gaat via een micro-usb kabel en dat gaat dankzij de PowerIQ technologie bijzonder snel. Deze PowerIQ techniek zorgt er ook voor dat de powerbank zelfstandig de optimale amperage voor ieder apparaat kan bepalen.

Is er dan niets aan te merken op deze powerbank? Ja, het is jammer dat deze maar één usb-poort heeft zodat je er nooit meer dan één telefoon tegelijk mee op kan laden.

Kijk bij bovengenoemde winkels om deze en andere powerbanks tegen de laagste prijs te kopen.

Zie ook: Alle (en meer recente) testen van powerbanks


Onderwerpen:
Test Anker powerbank, Zandure A2 powerbank test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.