Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste goedkope blu-ray speler (test)

Redactie     10:55    


Een goede blu-ray speler hoeft niet duur te zijn. De Samsung BD-J4500 is uitgeroepen tot beste blu-ray speler van 2016 / 2017. En deze beste blu-ray speler uit de test levert haarscherpe beelden af en is toch  heel betaalbaar.


Bij winkels als Coolblue, Bol.com en MediaMarkt koop je deze als best geteste blu-ray speler voor prijzen rond de 50 euro. Kijk hier voor de actuele lage prijzen.

Beste blu-ray speler in de test: Samsung BD-J4500

Het Britse tijdschrift PCadvisor testte alle belangrijke blu-ray spelers, en de Samsung BD-J4500 kwam als beste blu-ray speler uit de test. Het is vooral de goede beeldweergave waarmee deze Samsung punten scoort. Natuurlijk is daarvoor ook een goede televisie nodig maar aan de Samsung BD-J4500 ligt het niet. De opnames van blu-ray schijven en DVD's worden haarscherp in full HD resolutie naar de TV gezonden waarbij zelfs de kleinste details haarscherp getoond worden. Ook is de Samsung BD-J4500 verbazend snel. Deze beste blu-ray speler uit de test start in een seconde op.Via de USB-poort kun je ook films, foto's en muziek van andere media afspelen. Je kunt er een externe harde schijf met je multimedia-verzameling aanhangen, maar er ook een UB-stick insteken. Wat alleen jammer is, is dat de blu-ray speler geen verbinding kan maken met internet of apps. Het is dus echt een stand alone apparaat.

Ben je op zoek naar een blu-ray speler met meer mogelijkheden zoals een netwerkaansluiting (bijv. voor Netflix of Youtube) en apps. Kijk dan bij de beste winkels om een blu-ray speler te kopen voor goede alternatieven tegen de laagste prijs.

Publicatie test: december 2016. Meer blu-ray speler tests

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.