Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste indoor IP camera / bewakingscamera

Redactie     15:12    


Een IP camera is een videocamera die zijn beelden zelfstandig, dus zonder tussenkomst van een computer, via internet kan afspelen. Een IP camera wordt meestal als observatiecamera of bewakingscamera gebruikt. De kosten van een IP camera zijn tegenwoordig zo laag dat steeds meer particulieren zo'n camera aanschaffen. Onder de 100 euro heb je al een professionele IP camera met veel mogelijkheden.

De gespecialiseerde Duitse vergelijkingssite IP Camera Test test al deze camera's. De Foscam FI9821 prijkt bij hen trots bovenaan het lijstje. Dit is een bijzonder goede IP camera die bij de winkels in het overzicht Beste IP-camera Kopen voor een prijs onder de 100 euro te koop is.

Bij het bovenstaande Beste IP-camera Kopen vind je nog meer goede IP bewakingscamera's. Ook voor outdoor gebruik, een IP-Camera Keuzehulp en de IP-camera Top 10.


Beelden IP camera overal live te bekijken

En voor dat geld krijg je een heel goede bewakingscamera. Je gebruikt deze camera in combinatie met je lokale netwerk. Bedraad of draadloos (via WiFi) staat de Foscam FI9821 in verbinding met je netwerk en indirect dus ook met internet. Dat laatste betekent dat je de beelden van je IP-camera overal live kunt bekijken. Met je smartphone, tablet of een computer. Dit kan in lage of in hoge (HD) resolutie.

Draaien, kantelen en zoomen

Maar je kan meer dan kijken alleen. Met je telefoon, tablet of computer kun je de bewakingscamera ook bedienen. Je kunt hem draaien, kantelen en inzoomen. Zo kun je de hele omgeving in de gaten houden.

En of het nou dag of nacht is. Dat maakt niet uit. Een IR-cut filter en infrarood zorgen ervoor dat je altijd een goed beeld heeft. Het nachtzicht bedraagt wel 8 meter!Beelden vastleggen op een geheugenkaart

En de beelden van deze IP bewakingscamera zijn ook op te slaan. Dat kan direct op de camera op een SD-geheugenkaart. Ook daar heb je dus geen computer voor nodig. En naast beeld kan deze IP camera ook geluid opnemen. Een heel goede bewakingscamera of observatiecamera voor kantoor, huis, garage, stal of andere ruimte. Of hou met deze IP-camera in de gaten wat er in de straat gebeurd (vanuit huis) en leg dit vast.

Kijk bij bovenstaande winkels voor nog veel meer goede IP-camera's tegen een lage prijs. Ook voor outdoor gebruik.

Zie ook:  Meer bewakingscamera tests


Onderwerpen:
Beste indoor ip camera test, beste ip camera binnen, ip bewakingscamera binnen, ip beveiligingscamera in huis.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.